04 / 05 / 2024

Ankara Kaletepe Kültür Merkezi yolda!

Ankara Kaletepe Kültür Merkezi yolda!

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kaletepe Kültür Merkezi’nin sözleşmesi imzalandı.




Yenimahalle Belediyesi'nin ilçede hayata geçireceği Kaletepe Kültür Merkezi’nin sözleşmesi imzalandı. Yeni kültür merkezi Yenimahalle'de yaşayan kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla genciyle, yaşlısıyla engellisiyle 7'den 70'e her yaş grubundan vatandaşa hizmet verecek.


2 bin 35 metrekare kapalı alana sahip olacak Kaletepe Kültür Merkezi, YENİMEK kurs merkezleri, spor merkezi ve kütüphane ile vatandaşlara hizmet verecek.


A’dan Z’ye her ayrıntının düşünüldüğü merkezin içerisinde giriş holü, aktif ve pasif spor salonu, bay bayan soyunma odaları, duşlar, WC, mescit, mutfak, 6 adet atölye, çok amaçlı salon, fuaye alanı, hazırlık odası ve öğretmenler odası da yer alacak.


Merkezin inşaatının en kısa zamanda başlayacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Her projemizde Yenimahalleliler için en iyisini yapma hedefindeyiz. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu, sosyal ve kültürel açıdan tam donanımlı bir ilçe hedefindeyiz. Bunu büyük ölçüde başardık vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz, Yenimahalle’de yaşamaktan mutluluk duyuyorlar. Daha birçok projemiz var, Yenimahalle’de yaşamak ayrıcalık olacak” diye konuştu.


Yenimahalle Belediyesi



Geri Dön