29 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent'te 1.390 lira taksitle!

Ankara Mebuskent'te 1.390 lira taksitle!

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent projesi, lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Mebuskent 'te 1.390 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor...




Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent projesi, lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Projeyi hayata geçiren Aymor Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Mebuskent'in herkese uygun seçenekler sunduğunu söyledi. 


"KONFORLU HAYATIN MERKEZİ"

 "Yeni bir gelecek, yeni bir Ankara" sloganıyla hayata geçirilen projenin toplam 602 konutluk 10 blok ve 332 villadan oluştuğunu kaydeden Ayhan, "Toplam 388 bin metrekarelik bir alana kurulan Mebuskent, her anlamda konforlu hayatın yeni merkezi olacak. Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle çıktığımız yolda kaliteli ve rahat yaşama herkesin ulaşabilmesi için bin 390 TL'den başlayan sabit taksit fırsatları sunuyoruz. Konut almak isteyenleri bu önemli fırsatlar hakkında detaylı bilgi almak için Mebuskent satış ofisine bekliyoruz" dedi. 


Sabah


Geri Dön