30 / 04 / 2024

Ankara Nata İncek Evleri!

Ankara Nata İncek Evleri!

Firma: Nata Holding

Proje: Nata İncek

Nata Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Nata İncek Evleri 'ne dair detayları haberimizde inceleyebilirsiniz...




1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerden oluşan  Nata İncek  Evleri projesi  Ankara  İncek'te hayata geçirildi. 16 bin 500 metrekare inşaat alanına yayılan Ankara Nata İncek Evleri 'nin satış süreci devam ediyor. 


4 blok halinde yükselen Ankara Nata İncek Evleri 'nin blokları 20'şer kattan meydana geliyor. İçerisinde 176 adet dairenin bulunduğu Ankara Nata İncek Evleri projesinin fiyat bilgileri şöyle: 


Ankara Nata İncek Evleri fiyat: 


Ankara Nata İncek Evleri projesindeki daireler  90 metrekarelik 1+1'ler'de 435 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ankara Nata İncek Evleri!


Ankara Nata İncek Evleri ödeme: 


Ankara Nata İncek Evleri projesinde konut tutarının yüzde 25'i peşinat bedeli olarak ödendikten sonra kalan miktar için  kredi kapsamında 120 ay vadelendirme yapılıyor. Sunulan ikinci seçenekte ise dairenin yarı tutarı peşin veriliyor ve kalan miktar faizsiz olarak  2 yıl taksitlendiriliyor. 


Ankara Nata İncek Evleri ne zaman teslim? 


Ankara Nata İncek Evleri projesi 30 Hazirann 2015 tarihinde sahiplerine teslim edilecek. 


Projede kapalı ve açık otopark, oyun alanları, sauna, 24 saat güvenlik, fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. 


Telefon: (312) 390 55 55

Web adresi: http://www.nataholding.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön