15 / 06 / 2024

Ankara RISE TOWER Konutları'nda 3+1'ler 2 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ankara RISE TOWER Konutları'nda 3+1'ler 2 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ankara RISE TOWER Konutları'nda 3+1'ler 2 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  Peki RISE TOWER Konutları'nda hangi tip konutlar var? İşte RISE TOWER Konutları ile ilgili detaylar...



Ankara, Altındağ'da Özbabat İnşaat imzasıyla yükselen RISE TOWER Konutları'nda 3+1'ler 2 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

Ankara'nın yükselen ve gelişen konumunda inşa edilen RISE TOWER projesi, 2508 metrekarelik arsa üzerine kurulu 1280 metrekare inşaat alanına sahip olup, zemin üzerine yükselen 9 katta bulunan 28 adet 3+1 daire ile 6 adet ticari dükkanlardan oluşuyor. Öte yandan kurumsal firmalar için 900 metrekare üst kat dükkan bulunmakta.

Lüx konsepti ile işletilecek ve yatırımlarınıza sürdürülebilir değer katacak projede Ankara'nın en kıymetli ve hızla gelişen bölgesinde olup,cadde üzerinde yer almakta. Konum olarak hastane, alışveriş merkezleri, eğitim kurumları na yakınlığı ile dikkatleri çekiyor.

RISE TOWER projesi bulunduğu lokasyon itibari ile emsalsiz sayılabilecek nitelikte. Hem Kira yatırımı hemde oturum için konut sahiplerine büyük imkan sunuyor.

Ankara RISE TOWER Konutları nda 3+1 ler 2 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla!

ANKARA RISE TOWER KONUT FİYATI NE KADAR?  Ankara  RISE TOWER KONUT FİYAT LİSTESİ 22 MAYIS 2024!

RISE TOWER Konutları'nda sadece 3+1 daireler yer almakta. A,B ve C olarak üç farklı şekilde inşa edilen RISE TOWER Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmekte.

3+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 900 bin liradan başlayarak 4 milyon 600 bin liraya kadar yükseliyor. Projede peşin alımlarda kişiye özel indirim imkanları da sunuluyor.

Projede, sosyal alan olarak sadece açık ve kapalı otopark ile kamelyalar yer alıyor.
Proje şu anda inşaat aşamasında olup teslimlerin Ağustos 2024 tarihinde yapılması planlanıyor.

Mirabella Bahçeşehir satışta! Yeni proje!

Conatus Villas Existence Çeşme teslime hazır!

Geri Dön