16 / 06 / 2024

Mirabella Bahçeşehir satışta! Yeni proje!

Mirabella Bahçeşehir satışta! Yeni proje!

Firma: Cabir Yapı

Proje: Mirabella Bahçeşehir

Cabir Yapı imzasıyla, İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Bahçeşehir’de  yükselen Mirabella Bahçeşehir doğa ile iç içe müstakil bir yaşam alanı sunuyor.  Mirabella Bahçeşehir projesi satışa çıktı. İşte Mirabella Bahçeşehir konut fiyatları...



Cabir Yapı tarafından, inşa edilen Mirabella Bahçeşehir projesi İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Bahçeşehir’de inşa ediliyor. 

Az katlı müstakil evlerden oluşan Mirabella’nın proje yerleşiminde 14 blokta toplam 40 bağımsız bölüm yer alıyor. Proje alanının zemin etütleri en ince ayrıntısına kadar yapılarak, ayrıca zemin güçlendirmesi maksadıyla fore kazık imalatı gerçekleştirildi. 

Kuş cıvıltılarının ve doğanın içinde, çağdaş yaşamın tüm yenilikçi olanaklarıyla donatılmış Mirabella evlerinde her şey aileniz ile hayatın keyfini çıkarmanız için tasarlandı.Sosyal alan olarak yeşil park oturma alanları, çocuk oyun parkları ve spor alanları yer alıyor. 

Mirabella Bahçeşehir satışta! Yeni proje!

MİRABELLA BAHÇEŞEHİR PROJESİ NEREDE? 

Mirabella Bahçeşehir projesi, Yavuz Sultan Selim köprüsü bağlantı yoluna 3 km, Tem ıspartakule gişesine 4 km, tem otoyoluna 5 km, D-100 otoyoluna 12 km, İstanbul Hvaalimanı'na 25 km uzaklıkta konumlanıyor.

MİRABELLA BAHÇEŞEHİR PROJESİ KONUT FİYATLARI NE KADAR? MİRABELLA BAHÇEŞEHİR PROJESİ KONUT FİYAT LİSTESİ 22 MAYIS 2024!

Mirabella Bahçeşehir projesinde 40 adet 4+1 konut yer alıyor. Konutların fiyatları cephe ve katına göre değişkenlik gösteriyor.

A,B ve C olarak 3 farklı tipte 4+1 konutlar yer alıyor. 
4+1 A konut fiyatları 33 milyon 531 bin 671 liradan başlıyor,
4+1 B konutların fiyatları 47 milyon 192 bin 722 liradan,
4+1 C konutların fiyatları ise 26 milyon 883 bin 780 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Proje şu anda inşaat aşamasında olup teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. 

WEB:https://www.mirabellabahcesehir.com/
TEL:0 (212) 659 7295


projeye sor



Geri Dön