14 / 05 / 2024

Ankara Shopping Fest'in hazırlıkları sürüyor!

Ankara Shopping Fest'in hazırlıkları sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ATO tarafından düzenlenen festival, 8 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, festival için kaynak aktarması kararı alındı



Ankara Büyükşehir Belediyesi ve  Ankara  Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle 8 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest) için hazırlıklar sürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, festivalin tanıtımı için yarın ATO'da toplantı düzenlenecek. Toplantıya, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılması bekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayı belediye meclisi toplantısının son oturumunda da, Büyükşehir Belediyesince alışveriş festivali için 2012 bütçesinden ATO'ya kaynak aktarılması kararı alındı.

Açıklamada, konuya ilişkin Başkanlık Yazısı üzerine ATO'ya kaynak aktarımı konusunda Belediye Başkanı'na veya genel sekretere yetki verilmesinin oy birliğiyle kararlaştırıldığı bildirildi.

AA

 


Geri Dön