27 / 04 / 2024

Ankara SofaLoca için ön talep toplanıyor!

Ankara SofaLoca için ön talep toplanıyor!

150 konut ve 6 ticari üniteden oluşan proje, Kasım'da satışa çıkacak atık ayrıştırma sistemi, çatılarında güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi donatılar yer alıyor.




Emlak Konut, Ankara'daki ilk projesi SofaLoca için ön talep toplamaya başladı. 150 konut ve 6 ticari üniteden oluşan proje, Kasım'da satışa çıkacak atık ayrıştırma sistemi, çatılarında güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi donatılar yer alıyor. 

3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde dairelerden oluşan projede, konut büyüklükleri 180 ile 270 metrekare arasında değişiyor. SofaLoca projesinde; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı sunuluyor. 

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi olarak sunulan SofaLoca'da ön talepler toplanmaya başladı. Emlak Konut GYO güvencesiyle, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığıyla geliştirilen proje, Kasurı ayı içinde satışa sunulacak. Eskişehir yolu üzerinde hayata geçirilen projede, 150 lüks konut ve 6 adet ticari ünite yer alıyor. 

Geleneksel Türk mimarisi ve aile yaşamının gereklerini bünyesinde banndıran SofaLoca'da akıllı ev anlayışının yanında çevreci donatılar da  bulunuyor. 18 bin 228 metrekarelik alan üzerinde yükselecek projenin yüzde 70'i, yeşil bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer alacağı peyzaj alanına ayrıldı. 


Takvim


Geri Dön