06 / 05 / 2024

Ankara WTC'de kiralar 45 dolardan başlıyor!

Ankara WTC'de kiralar 45 dolardan başlıyor!

 Ankara Dünya Ticaret Merkezi, yepyeni bir dünyaya adım atacak girişimcilerden uluslararası firmaların temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarından elçiliklere kadar pek çok kişi ve kuruma hizmet sunuyor



 Ankara Dünya Ticaret Merkezi, yepyeni bir dünyaya adım atacak girişimcilerden uluslararası firmaların temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarından elçiliklere kadar pek çok kişi ve kuruma hizmet sunuyor. Merkezde günlük kiralar ofisin özelliklerine göre değişmekle birlikte 45 dolardan başlıyor 

Ankarada iş dünyasının kalbi  Ankara  Dünya Ticaret Merkezinde (World Trade Center Ankara - WTC Ankara) atıyor. Kavaklıderede bulunan 14 katlı binada yepyeni bir dünyaya adım atacak ya da var olan işini daha da büyütmek isteyen girişimciler için 15 metrekareden 250 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde ofisler bulunuyor. WTC Ankara, firmaların yanı sıra uluslararası sivil toplum kuruluşlarının ve elçiliklerin de sıklıkla kullandıkları bir mekan. Bu nedenle WTC Ankarada ofisler metrekare bazlı değil proje bazlı kiralanıyor. Ofisin özelliğine göre değişmekle birlikte bir günlük kiralama ücreti 45 dolardan başlıyor.

Hizmette sınır yok
WTC Ankarada ofis kiralayanların karşılama ve resepsiyon, 7/24 güvenlik, çay ve kahve servisi gibi temel ofis hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalandığını söyleyen WTC  Ankara Genel Müdürü Ali Çolak, ofis kiracılarının, standart ofis kullanımları süresince her türlü elektrik/su/doğalgaz vb. işletme maliyetlerinden muaf olduklarını belirtti. Ofis kullanıcılarına hali hazırda yürüttükleri faaliyetleri etkin bir şekilde sürdürebilmeleri için dış ticaret danışmanlığı, pazar araştırma hizmetleri, insan kaynakları yönetimi ve pazarlama destek hizmetleri gibi ek hizmetler sunduklarını ifade eden Çolak, Buna ek olarak WTC Ankara merkez binasında bulunan üç farklı toplantı ve konferans salonu, sergi salonu ve fuar alanı ofis kiracılarımızın kullanımına açık. Söz konusu hizmetlerden ofis kullanıcılarımız WTC Ankara üyeleri ile aynı şartlarda ve avantajlarda faydalanır dedi.

Kiralama proje bazında
Ali Çolakın verdiği bilgiye göre WTC Ankara'da ofis kiralamaları metrekare bazında değil, proje bazında yapılıyor. Bu nedenle kiracıların ofis alanlarını kullanma süresi, ofis tipi ve ofis sayısı gibi faktörler büyük önem taşıyor. Bir günlük ofisin kirası 45 dolardan başlıyor. WTC Ankarada açık ve kapalı olmak üzere iki farklı ofis tipi bulunuyor. 14 katlı binada büyüklükleri 15 ile 60 metrekare arasında değişen 60 adet bağımsız ofis ve iki adet de 250 metrekare net alan sahibi açık ofis yer alıyor. Bağımsız ofisler de kendi arasında Silver, Gold ve Platinum olmak üzere üçe ayrılıyor.


Trafiğe helikopterli çözüm
Ankara Dünya Ticaret Merkezi, binasının terasında yer alan helikopter pisti sayesinde ofis kullanıcılarının trafik sorunuyla karşılaşmadan hızlı ve konforlu bir şekilde şehir merkezine ulaştığını söyleyen Ali Çolak, Yolculuğun ardından isteyenler özel olarak hazırlanmış olan panoramik Ankara manzaralı VIP salonunda dinlenebilir ya da özel görüşmeler yapabilir açıklamasında bulundu.
WTC Ankaranın konferans ve sergi salonları hakkında bilgi veren Ali Çolak şunları söyledi:En son teknoloji ile donatılmış 20 - 300 kişilik toplantı ve konferans salonları, WTC Ankaranın üyelerinden ve bu hizmetten yararlanmak isteyenlerden gelebilecek her türlü talebi gerçekleştirebilmek üzere düzenlendi. Konferans salonunun teknik donanımı ve sistemi, her türlü görsel ve işitsel materyalleri içeriyor. Burada müzayede  dahil her türlü toplantı yapılabiliyor. Ayrıca her türlü fuar ve sergi aktiviteleri için 650 - 800 metrekarelik alanlarımız bulunuyor.

WTC Ankara hakkında bilgi
Merkezi New Yorkta bulunan Dünya Ticaret Merkezi (World Trade Center) uluslararası ticareti küresel anlamda geliştirmeyi amaçlayan bir iş örgütüdür. Dünya üzerinde 80 ülkede 320den fazla temsilciliği ve bir milyonu aşkın üyesi bulunan Dünya Ticaret Merkezleri Birliğinin lisanslı temsilcisi olan Ankara Dünya Ticaret Merkezi (WTC Ankara), 1992 yılından bu yana aralıksız olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

 

 


Geri Dön