28 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle'ye galericiler sitesi geliyor!

Ankara Yenimahalle'ye galericiler sitesi geliyor!

Ankara'ya ikinci galericiler sitesi geliyor. Yenimahalle İvedik'te inşa edilecek sitenin arsası alındı. 



Haberler Ankara'nın yazarlarından İlkay Kalkan bugün köşesinde "Ankara'ya ikinci galericiler sitesi geliyor" başlıklı yazısına yer verdi.  İşte yazının devamı...


Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER üyelerinin Ankara’ya İkinci Galericiler Sitesini yapmak amacı ile kurduğu S.S.  Ankara  Oto Galericileri Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi ANOKOOP adına Yenimahalle İvedik’te yer alan arsanın alım işlemleri tamamlanarak Ankara’ya İkinci Oto Galericiler Sitesinin yapımı için önemli bir adım atılmış oldu.


Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER üyelerinin Ankara’ya İkinci Galericiler Sitesini yapmak amacı ile kurduğu S.S. Ankara Oto Galericileri Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi ANOKOOP’un Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı neticesinde Ankara’ya İkinci Galericiler Sitesinin yapımı için gerekli arsanın alım kararının çıkmasının takiben Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları görüşmeler neticesinde Yenimahalle İvedik’te yer alan arsanın finans ve yapım için uygun olduğu kararını vererek arsanın alım işlemlerini tamamladı.


Arsa alımını takiben hızla projelendirme aşamasının da hızla tamamlanması ve Ankara’nın İkinci Galericiler Sitesinin temelinin ivedilikle atılması bekleniyor.


Birçok sorun ve engellemelerle karşılaştık ama yılmadık

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER olarak Ankara'ya İkinci Galericiler Sitesini kazandırmak için çıktığımız bu yolda son derece önemli bir adım atarak ANOKOOP adına Yenimahalle İvedik'de yer alan arsanın alım işlemini tamamladık. Haklı davamızda ve kutlu yürüyüşümüzde önemli bir etabı tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kutlu yürüyüş devam edecek, önce Allah'ın izni ve yardımı ile Oto Galericiler Sitemizin açılış gününü de tüm esnaf arkadaşlarımız ile birlikte yapacağız. Destek veren, yanımızda yer alan tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Güç birlikten doğar ve bizim ANODER ve ANOKOOP çatısı altında gerçekleştirdiğimiz bu birliktelik her türlü engelleme ve zorluğa rağmen nice başarılarla devam etmekte ve edecektirde. Gücümüz birliğimiz, gücümüz haklılığımız, gücümüz hakka, halka ve doğruya olan inancımızdır.


Ankara’nın İkinci Galericiler Sitesi en kısa sürede tamamlanacak

İlgili ruhsat ve izinleri takiben hızla temelimizi atacak ve en kısa sürede hem Ankara’mıza, hem vatandaşlarımıza, hem de esnaf arkadaşlarımıza önemli bir hizmeti kazandırmış olacağız.

 


Geri Dön