29 / 04 / 2024

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat...



Ankara'da, kentsel dönüşüm projeleri için büyük bir adım atıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa çıkarıyor. 

ANKARA'DA FIRSAT ARSALAR NEREDE?

Ankara'daki fırsat arsalar arasında Kahramankazan, Çamlıdere, Haymana, Polatlı, Sincan, Yenimahalle, Çubuk ve Gölbaşı ilçeleri yer alıyor. Açık artırma, Ankara'nın The Green Park Otel'inde 28-29 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek ve hem çevrimiçi katılım hem de teklif verme seçenekleri yer alacak.

ARSALARDA YÜZDE 20 İNDİRİM!

Söz konusu arsaların satışlarında özellikle dikkat çekici çünkü bu mülkler katma değer vergisinden muaf tutuluyor.

Satış işlemlerinde yasal faiz uygulanmakla birlikte, toplam tutarın yüzde 25'i nakit olarak ödenmesi gerekiyor. Kalan tutar ise 24 ay boyunca taksitler halinde ödenebiliyor. Ayrıca, nakit ödeme yapılması durumunda alıcılar yüzde 20 indirimden faydalanabilecekler.

Bu fırsat, kentsel dönüşüm projelerine ilgi duyan yatırımcılar için Ankara'da uygun fiyatlarla arsa satın alma imkanı sunuyor.

Satın alınan arsalar üzerinde bağ, bahçe, sanayi alanı, iş yeri gibi çeşitli mülkler inşa edilebilecek. Bu projeler, bölgeye ekonomik ve sosyal anlamda katma değer sağlama potansiyeline sahip. Bu ihale, hem yatırımcılar hem de Ankara'nın gelişimi açısından önemli bir adım olarak görülüyor.

Ankara da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

ARSA SATIŞLARI NASIL YAPILACAK?

Ankara'da açık artırma yöntemi ile satılacak arsalar için yüzde 25 peşinat şartı aranırken, 24 ay da vade imkanı sunuluyor.

Buna göre, 28-19 Kasım 2023 tarihlerinde yapılacak olan açık artırmaya katılım sağlayacak gerçek ya da tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak toplantıdan önce EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Şubesi IBAN (TR66 0001 2009 8780 0010 2613 00) no.lu Türk Lirası hesabına teminat ödemesi yapması gerekiyor

 Açık artırma   Ankara  The Green Park Hotel 28-29 Kasım 2023 Salı 10:30’da yapılacakken, isteyenler online olarak da katılım sağlayabilecek.

Konya'da yüzde 25 peşinat ve yüzde 20 indirimle satılık 8 arsa! 

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Geri Dön