30 / 04 / 2024

Ankara'daki Incek Loft projesi ziyarete açıldı!

Ankara'daki Incek Loft projesi ziyarete açıldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara Incek'te hayata geçirilen Incek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projenin yeni etapları ise 2015 yılı içerisinde satışa çıkarılacak .



Akfen İnşaat tarafından Ankara'nın Incek bölgesinde inşa edilen Incek Loft projesinin örnek daireleri beğeniye sunuldu. 


1+1'den 6.5+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı Incek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu. 


Tasarım ve uygulamanın Sanset Design Group tarafından yapıldığı, 1+1 ve 3.5+1 olmak üzere iki farklı büyüklükte hazırlanan örnek daireler, Incek Loft tanıtım ofisi içinde yerlerini aldı. 


1199 daireli proje 


Toplam 1199 dairenin yer aldığı Incek Loft,  Ankara  Incek'in en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Yüksek Evler, Ankara Evleri ve Teras Evler'den oluşan Incek Loft'ta her aile tipine ve bütçeye göre farklı daire seçenekleri yer alıyor. 


Konut ağırlıklı karma bir proje olarak tasarlanan Incek Loft'un ilk etap teslimleri Nisan 2016'da yapılacak. 

Projenin yeni etapları ise 2015 yılı içerisinde satışa sunulacak. 


İnşaat ilerliyor


Çağdaş bir mahalle ortamının yaratılması hedeflenen projenin yüzde 75'i peyzaj ve sosyal alan olarak ayrıldı. Projede 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fıtness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, gözlem evi ve cep sineması gibi hizmetler sunuluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan Incek Loft'ta inşaat çalışmaları da tüm hızıyla ilerliyor. 


Posta


Geri Dön