07 / 05 / 2024

Ankaralı müteahhit İzmir'de kaza yaptı!

Ankaralı müteahhit İzmir'de kaza yaptı!

İzmir’de, Ecem Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer’e çarpıp ölümlerine neden olan sürücünün Ankara’da müteahhitlik yapan N.D. olduğu ortaya çıktı.



İzmir'de 10 gün sonra evlenecek olan Ecem Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer'e çarpıp ölümlerine neden olduktan sonra kaçan sürücünün, Ankara'da müteahhitlik yapan N.D. olduğu öğrenildi. Ecem'in kız kardeşi Hatice Arıcı, Ekşi Sözlük üzerinden, sürücünün bulunması için yardım istemişti. Geçen perşembe günü kaza yerinden geçen bir motosiklet sürücüsünün, kask kamerasıyla tesadüfen çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlaması, kaçak sürücünün bulunması için Ecem'in ailesine yeni bir umut oldu. 


ARACI O GECE ÖDÜNÇ ALMIŞ 


Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında araştırma yapan ekipler, ilk olarak aracın plakasından ruhsat sahibine ulaştı. Ancak ruhsat sahibi, kaza anında aracın kendisinde olmadığını söyledi. O akşam aracı, ruhsat sahibinin akrabası olan N.D.'nin ödünç olarak aldığı saptandı. Ankara'da müşahitlik yapan N.D.'nin yakalanması için operasyonların her yerde sürdüğü açıklandı. 


Ablası yardım istemişti


Arıcı, “Motosiklet sürücüsünün kask kamerasıyla tesadüfen çektiği videoya erişebildik. Diğer görgü tanıklarının bilgi paylaşmasını istiyoruz" yazmıştı.


Akşam


Geri Dön