19 / 05 / 2024

izmirdeki trafik kazasını kim yaptı

izmirdeki trafik kazasını kim yaptı

İzmir’de, Ecem Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer’e çarpıp ölümlerine neden olan sürücünün Ankara’da müteahhitlik yapan N.D. olduğu ortaya çıktı.

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Trafik sigortasının yetersiz kaldığı yerde devreye İMM giriyor!

Zorunlu trafik sigortası kaza anında karşı tarafa verilen hasarı belirli limitler dahilinde karşılarken, İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası (İMM) araç sahibinin üçüncü şahıslara verdiği maddi zararın tamamını karşılıyor.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

2023 Trafik Cezaları Zamlandı mı? İşte Yeni Fiyat Listesi...

Trafik cezalarında son durum araç sahiplerini yakından ilgilerden konular arasındadır. 2023 itibariyle yapılan ekonomik düzenlemeler kapsamında trafik cezalarına da zam yapılmıştır. Kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve daha birçok trafik kuralının ihlal edilmesinde para cezası ödenecektir. 

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Türkiye'nin otomobili Togg'un servis süreci nasıl işliyor? İşte detaylar

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasından sonra yedek parça ve onarım işlemlerinin nasıl olacağı merak konusu oldu. Togg'un tamiri nerede yapılıyor? İşte Togg'un tamir süreciyle ilgili detaylar...

Trafik cezanız tamamen silinebilir! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Trafik cezalarının bir kısmı Borç Yapılandırma Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından tamamen silinecek. Yapılandırma için son başvuru tarihini ise kaçırmamak gerekiyor.  Peki hangi borçlar silinecek?

Trafik cezaları silinecek mi? 2023 yılı trafik cezaları kaç TL oldu?

Yeni yılın gelişiyle birlikte asgari ücret ve emekli maaşlarının yanı sıra cezalar da artarken, Vergi Affı ile birlikte trafik cezalarının da silinip silinmeyeceği borcu olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte detaylar…

Trafik cezaları silinecek mi 2023? Trafik cezası affı için nereye başvurulacak?

Trafik cezaları olan vatandaşlar, trafik cezalarının ne zaman silineceğini merakla araştırmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

Milyonlarca araç sahibini kapsıyor! O bedeli ödemek zorunlu oldu: Ödemeyenin başı dertte!

Yargıtay, trafik kazalarında 'kullanım kaybı tazminatı' konusunda emsal teşkil eden bir karar verdi. Yargıtay 4'üncü Ceza Dairesi, trafik kazası sonrası kiralanan aracın kira bedelinin geri alınmasını talep eden bir kişinin açtığı davanın reddini hukuka aykırı buldu. Yargıtay, kaza nedeniyle aracı k

Araç kiralayanlar dikkat! Emsal karar çıktı 

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, trafik kazasının ardından kiraladığı aracın bedelinin karşı taraftan tahsil edilmesini talep eden kişinin davasının reddini hukuka aykırı olduğuna hükmetti. İşte tüm detaylar...

Zorunlu trafik sigortası neleri kapsar? Zorunlu Trafik Sigortasının genel şartları nelerdir?

Zorunlu trafik sigortasına dair pek çok vatandaşın merak ettiği bazı hususlar bulunmaktadır. Gelin o huşulardan bazılarına değinelim. İşte detaylar!

Apple Watch’un “Düşme Algılama” özelliği trafik kazasını algıladı!

Kaza geçiren sürücü yaşadıklarını twitter’da paylaşarak, kazanın ardından Apple Watch’un aktif hale geçtiğini belirti ve Apple’a teşekkür etti

izmirdeki trafik kazasını kim yaptı Haberi

izmirdeki trafik kazasını kim yaptı

İzmir'de 10 gün sonra evlenecek olan Ecem Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer'e çarpıp ölümlerine neden olduktan sonra kaçan sürücünün, Ankara'da müteahhitlik yapan N.D. olduğu öğrenildi. Ecem'in kız kardeşi Hatice Arıcı, Ekşi Sözlük üzerinden, sürücünün bulunması için yardım istemişti. Geçen perşembe günü kaza yerinden geçen bir motosiklet sürücüsünün, kask kamerasıyla tesadüfen çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlaması, kaçak sürücünün bulunması için Ecem'in ailesine yeni bir umut oldu. 


ARACI O GECE ÖDÜNÇ ALMIŞ 


Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında araştırma yapan ekipler, ilk olarak aracın plakasından ruhsat sahibine ulaştı. Ancak ruhsat sahibi, kaza anında aracın kendisinde olmadığını söyledi. O akşam aracı, ruhsat sahibinin akrabası olan N.D.'nin ödünç olarak aldığı saptandı. Ankara'da müşahitlik yapan N.D.'nin yakalanması için operasyonların her yerde sürdüğü açıklandı. 


Ablası yardım istemişti


Arıcı, “Motosiklet...