26 / 08 / 2024

Anne babalar dikkat! O destekte son viraja girildi! Son gün 31 Temmuz! Acele edin!

Anne babalar dikkat! O destekte son viraja girildi! Son gün 31 Temmuz! Acele edin!

Okulların açılmasına az bir süre kala QNB Finansbank’tan anne ve babaları ilgilendiren bir kampanya geldi. QNB Finansbank, eğitim ve kırtasiye harcamalarına +2 taksit uygulayacağını ve kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya doğrultusunda, CardFinans bireysel kredi kartınız ve Artı Kampanya’ya dahil CardFinans Fix ile 06 Temmuz 2023 - 31 Temmuz 2023 tarihlerinde QNB Finansbank POS’larından 100 TL ve üzeri gerçekleştirilecek 2 - 10 arası taksitli işlemlerde, üye işyerinin tuşladığı taksit adeti üzerine kart hamilinin isteği kapsamında artı 2 taksit uygulanacağı ifade edildi.

  • Eğitim ve kırtasiye harcamalarına ilişkin kampanyaya ticari kartlar, Banka kartları, Artı Kampanya'ya dahil olmayan CardFinans Fix ve  bunun yanı sıra ParaPuan kullanılarak yapılan harcamaların artı taksit kampanyasına dahil olmadığı belirtildi.

Anne babalar dikkat! O destekte son viraja girildi! Son gün 31 Temmuz! Acele edin!

  • CardFinans Fix “Artı Kampanya” ücretinin vergi dahil aylık 10 TL olduğu ve ayrıca, bu tutarın her ay CardFinans Fix'den tahsil edileceği paylaşıldı. Artı Kampanya kapsamında yer almak  ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabileceği ve üyelik esnasında gerekli şartların ayrıca iletileceği vurgulandı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SON DAKİKA! Fed faiz kararını açıkladı!

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın!

Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi! Resmen düğmeye basıldı! Arka arkaya zam gelmişti!


Geri Dön