01 / 05 / 2024

Anne babalara Migros'tan müjde! Oyuncaklarda yüzde 30'a varan indirim! Hemen karne hediyenizi seçin!

Anne babalara Migros'tan müjde! Oyuncaklarda yüzde 30'a varan indirim! Hemen karne hediyenizi seçin!

Migros, harika fırsatlarla karne hediyeleri sunuyor! Money Kart veya Money Bonus kullanarak yapacağınız alışverişlerde, özel indirimlerle kampanyalı oyuncak ürünleri satın alabilirsiniz. Aşağıda fiyatlar yer almaktadır...



Migros, karne hediyeleri için harika fırsatlar sunuyor! 15-21 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya sayesinde oyuncaklarda yüzde 30'a varan indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Money Kart veya Money Bonus ile gerçekleştireceğiniz alışverişlerde kampanyalı oyuncak ürünlerinde özel indirimler uygulanacak. Ancak stoklarımız sınırlı olduğundan, anlık değişiklikler yaşanabilir. Siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunması durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız sürece indirimden yararlanmanız mümkün olacaktır.

 Anne babalara Migros tan müjde! Oyuncaklarda yüzde 30 a varan indirim! Hemen karne hediyenizi seçin!

Unutmayın, satın aldığınız ürünleri iade ettiğinizde indirim tutarı, iadesi talep edilen ürünlere oranla hesaplanacak ve ilgili üründen indirim miktarı düşülerek ücret iadesi gerçekleştirilecektir.

Ayrıca, Migros aynı gün teslimat hizmeti sunmaktadır. Belirli il, ilçe ve mahallelerde geçerli olan bu hizmet ile siparişlerinizi aynı gün içinde teslim alabilirsiniz. Migros Ekstra üzerinden verilecek olan aynı gün teslimat hizmeti için, teslimat alanında "Kargo ile Adrese Teslim" ibaresi bulunmaması gerekmektedir. Migros Ekstra portföyünden verilen siparişler ise 14:00-22:00 saatleri arasında teslim edilecektir. Öğleden önce verilen siparişler aynı gün, öğleden sonra verilen siparişler ise ertesi gün teslim edilecektir.

Karne hediyesi olarak sevdiklerinize oyuncaklar alarak yüzde 30'a varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Siparişlerinizi en fazla 4 gün içinde teslim alabileceğinizi unutmayın.

İşte fiyatlar...


Geri Dön