03 / 05 / 2024

Ant Yapı Antteras resimleri!

Ant Yapı Antteras resimleri!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antteras

Toplam 65 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Ant Yapı Antteras resimleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor...



İstanbul Anadolu yakası Beylerbeyi bölgesinde yaşama geçirilen Ant Yapı  Antteras  resimleri yayınlandı. Projede; A, C ve D olarak adlandırılan 3 farklı tipte konut yer alıyor. 


Toplam 72 dubleks ve 16 normal daireden meydana gelen Küplüce Ant Teras projesinde yer alan konutların satış süreci devam ediyor. Projede yer alan konutlar Haziran 2015 tarihinde teslim edilecek.


Ant Yapı projesi olarak inşa edilen Ant Yapı Antteras resimleri hakkında bilgiye geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleks olarak tasarlandı. 


65 bin metrekare alan üzerinde konumlanan  Ant Yapı  Antteras projesi, 300 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede;  fitness center, sauna, masaj odaları, cafe, Türk hamamı, buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Ant Yapı Antteras resimleri:


Ant Yapı Antteras resimleri!


Ant Yapı Antteras resimleri!


Ant Yapı Antteras resimleri!


Antteras vaziyet planı!


Ant Teras Küplüce iletişim:

Telefon: 0216 630 67 67

Web Adresi: www.antteras.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön