29 / 04 / 2024

Antalya Balıkçı Barınağı Haziran ayında tamamlanacak!

Antalya Balıkçı Barınağı Haziran ayında tamamlanacak!

Antalya Balıkçı Barınağı tamamlanmak üzere. Kemer yolu üzerinde Sıçan Adası yakınlarında yapımına başlanan ve önemli bir kısmında inşaatı tamamlanan Balıkçı Barınağı'nın Haziran ayında tamamlanması bekleniyor...



Antalya Balıkçı Barınağı tamamlanmak üzere. Kemer yolu üzerinde Sıçan Adası yakınlarında yapımına başlanan ve önemli bir kısmında inşaatı tamamlanan Balıkçı Barınağı'nın Haziran ayında tamamlanması bekleniyor. 


Söz konusu balıkçı barınağından, balıkçıların yanısıra yatlarda yararlanacak. Hem balıkçılar hem de yatçılar için planlanan Balıkçı Barınağı, Antalyalıların da yeni seyir mekanı oldu. Sıçan Adası, balıkçı barınağı ve Antalya'nın silüetinin en iyi göründüğü noktalardan birisi olan bölgeye her gün yüzlerce kişi geliyor ve hatıra fotoğrafları çektiriyor. 


Kolin İnşaat ile Arsel İnşaat firmalarının yüklendiği 650 tekne kapasiteli liman projesi, Haziran ayında tamamlanacak. 

Tamamı 135 dönüm alanı kapsayan limanın 700 iş gününde bitmesi bekleniyor. Yapımında 800 bin ton dolgu, 100 bin metreküp beton kullanan 70 çalışanın işe koyulduğu Balıkçı Barınağı'nın yapımı kısa süre sonra tamamlanacak. 


HENÜZ BALIKÇILARA AÇILMASI AMA OLTACILARIN MEKANI OLDU 


Balıkçı Barınağı tamamlanıp teslimatı yapılmadığı için açılmazken, onların yerini oltacılar aldı. Hafta sonlarında balıkçı barınağının içinde ve dışında onlarca kişi balık avlamak için oltalarını suya atarlarken, amatör oltacıların dayeni mekanı oldu. 


Antalya Akdeniz Güncel 


Geri Dön