26 / 06 / 2024

Antalya Bileydi Residence'ta icradan 900 bin TL'ye daire!

Antalya Bileydi Residence'ta icradan 900 bin TL'ye daire!

Antalya 10. İcra Müdürlüğü; Antalya, Konyaaltı'nda yer alan Bileydi Residence'ın C Blok zemin katındaki 3 numaralı daireyi satıyor. 170 metrekarelik dairenin ihalesi 3 Mayıs 2011 günü Adliye Binası'nda açık arttırma suretiyle gerçekleştirilecek...



Verilen ilan şu şekilde;

Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan;

Tapu Kaydı : Antalya ili konyaaltı tapusunun hurma mahallesi 4216 ada, 3 parsel sayılı taşınmazın 8/424 arsa paylı C blok Zemin kat 3 bağımsız bölüm nolu mesken niteliğindeki taşınmazın tamamı.

Özellikleri : Taşınmaz Liman mahallesi barış manço caddesi 3. sokak adresinde Bileydi Residence - 2 sitesi C blok apartmanındadır. Akdeniz bulvarında, kuzeyde bulunmaktadır. Betonarme kargas yapı tarzında bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat olarak inşaa edilmiş Bileydi Residence -2 sitesi C blok apartmanında 1. katında güney batı cepheli lüks dairedir. Brüt 197 m2, net 170 m2 alanındadır, içinde 1 salon, 3 oda, mutfak hol, koridor, kiler, 2 banyo ve WC bölümleri ile 1 adet balkonu vardır. İç ve dış duvarları sıvalı ve boyalıdır. Salon oda ve mutfak tabanları laminant kaplıdır. Tavan ve duvarları saten boyadır. Tavan köşelerinde kartonpiyer ve spot İşıklandırma vardn. İç kapılar lake boyalı özel imalat yapılmış ahşap doğramadır. Dış cephe doğramaları renkli pvc doğrama ve ısı calidir. Tavan ve duvarları saten boyadır. Dış cepheler otomatik pvc panjur vardır. Islak zeminler seramik kaplıdır. Banyoda jakuzi vardır. Mutfak tezgahı granit mermer olup altmda ve üstünde lake boyalı özel imalat yapılmış dolaplar vardn. Kat kaloriferi kombi sistemi vardır, daire giriş kapısı çelik kapıdır. Yer aldığı apartmanda çift asansör vardır. Elektrik su tesisatlıdır. içinde borçlu oturmamaktadır. 3 nolu bağımsız bölümün olduğu sitede peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılmış olup güvenlik sistemleri, kapalı oto parkı, açık oto parkı, kapalı ve açık yüzme havuzu, türk hamamı, sauna, fitness center vardır. Eklenti bilgilerinde Ek: 16 Kapalı otopark şerhi ve açıklama bölümünde 12.4.2007 tarihli yönetim planı şerhi mevcuttur.

imar Durumu : Belediyece bahse konu parselin bir kısmı turizm tesis alam, bir kısımda turizm + 2 konut tercihli kullanım alanında kulmaktadır denilmektedir. Değeri : 900.000,00 TL Satış Saati : 13.50 -14.00 ipotekten ari olarak satılarak paraya çevrilecektir.

Satış Şartları:

Satış 03.05.2011 Salı günü yukarıda yazılı saatler arasında Adliye binası Hukuk bloğu 1. kat Cl-01 nolu oda da açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetinin % 60 ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şarti ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartiyle 13.05.2011 Cuma günü yukarıda yazılı saatler arasında Adliye binası Hukuk bloğu 1. kat Cl-01 nolu oda dande ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse taşınmaz en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar ki, artırma bedelinin mâlın tahmin edilen kıymetinin % 40 mı bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetinin % 20 si nispetinde pey akçesi (YT Lirası veya devlet tahvili dışındaki döviz kabul edilmeyecektir.) veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi, tapu satım harcı satış bedelinden ödenecek, damga resmi, tahliye ve teslim masrafları 1le KDV, tapu alım harcı alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4- ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ile satış ilanın tebliğ edilemeyen alakadarlara tebliğ yerine kâim olacağı ilan olunur.
Dosya No:2010-21738


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön