30 / 04 / 2024

Antalya 'da icradan 200 bin TL 'ye 2 satılık daire!

Antalya 'da icradan 200 bin TL 'ye 2 satılık daire!

Antalya 13. İcra Müdürlüğü; Antalya ilindeki, Aksu mahallesindeki daireyi 100 bin TL"ye satıyor. Diğer daire ise Hopel City Evleri"nde yer alan 100 bin TL"lik daire. İhaleleri 1 Mart"ta yapılacak¦



Verilen ilan şu şekilde;

 Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan :

Tapu Kaydı: Antalya ilçesi, Aksu Mah. köyü Kesirler ada-292 parsel 20, y.ölçümü 10569 m2 ana taş Nit. Arsa 2/840 arsa paylı A Blok 8. Kat 67 b.bölüm nolu mesken hisse tam.

Özellikleri: Taşınmaz Altıntaş Mah. Akkavak sok. Hopel City evleri A Blok 8.kat no:67 adresinde bulunmakta olup, taşınmazın bulunduğu bina şehrin genelde konut imarlı bölgelerinden olan tam olarak gelişmemiş Altıntaş mah.akkavak sk üzerinde Hopel City evleri turizm yolunun üzerinde bulunan Total Petrol istasyonunun yaklaşık 500 m.doğusunda bulunmaktadır. Bölgede yapılaşma çok az sayıda, alt yapı hizmetlerinden yol.su.elek. Mevcut olup taşınmaza toplu ulaşım araçlarıyla ancak belli bir mesafeye kadar ulaşılmakta özel ulaşım imkanlarıyla tam olarak ulaşılmaktadır. Yakın sayılabilecek mesafede okul,park,alışveriş merkezi gibi sosyal donatı alanları bulunmaktadır. Mesken vasfındaki taşınmazın bulunduğu sitenin ihate duvarı çekilmiş peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılmış özel güvenlikli kapalı otoparklı yüzme havuzlu taşınmazın bulunduğu A blok bina betonarme karkas inşaat sisteminde asansörlü olarak bodrum+zemin+14 katlı olarak inşa edilmiş binanın dış cephesi sıva üzerine akrilık boya olan taşınmazın bodrum katında müştemilat zemin katında 7 daire.diğer her normal katında 8 daire bulunmakta olup A blok binada toplam 119 b.bölüm bulunmaktadır. Bina merdiven basamaklarıyla kat sahanlıkları mermer kaplamalı aliminyum doğramalı asansörlü 2-3 yıllık site şeklinde lüks binadır. Daire vasfındaki taşınmaz A Blok binanın zemin katında olup çelik dış kapılı taşınmaz projesinde 1 oda, 1 salon.antre.açık mutfak,banyo lavabo,wc ve balkon mahallerinden müteşekkil olan dairenin taban döşemeleri seramik ve ve ahşap lamine parkejslak alanları seramik kaplı, ahşap ve pvc ısıcam doğramalı.sıvalı saten boyalı kartonpiyerli soba ısıtmalı brüt yaklaşık 60 m2 güney cepheli daire vasfında taşınmazdır.

İmar Durumu: 1/5000 ölçekli nazım imar planında 090 orta yoğunluklu yerleşik konut alanıdır, 1/1000
ölçekli imar planı yapılmamış olup arsanın üzerinde yapı ruhsatına istinaden kat irtifakı kurulmuştur.

Değeri  : 100.000,00 YTL Satış Saati: 14.10-14.20

Tapu Kaydı  : Antalya ilçesi Aksu Mah. köyü Kesirler ada-292 pa.20, y.ölçümü 10569 m2 ana taş.
Nit. Arsa 2/840 arsa paylı B Blok 2. Kat 19 b.bölüm nolu mesken hisse tam.

Özellikleri  : Taşınmaz Altıntaş Mah. Akkavak sok. Hopel City evleri B Blok 2.kat no: 19 adresinde 357 bulunmakta olup, taşınmazın bulunduğu bina şehrin genelde konut imarlı bölgelerinden olan tam olarak gelişmemiş Altıntaş mah.Akkavak Sk üzerinde Hopel City evleri turizm yolunun üzerinde bulunan Total Petrol istasyonunun yaklaşık 500 m.doğusunda bulunmaktadır. Bölgede yapılaşma çok az sayıda, alt yapı hizmetlerinden yol.su,elek. mevcut olup, taşınmaza toplu ulaşım araçlarıyla ancak belli bir mesafeye kadar ulaşılmakta,özel ulaşım imkanlarıyla tam olarak ulaşılmaktadır. Yakın sayılabilecek mesafede okul.park.alışveriş merkezi gibi sosyal donatı alanları bulunmaktadır. Mesken vasfındaki taşınmazın bulunduğu sitenin ihate duvarı çekilmiş peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılmış özel güvenlikli kapalı otoparklı yüzme havuzlu taşınmazın bulunduğu B blok bina betonarme karkas inşaat sisteminde asansörlü olarak bodrum+zemin+14 katlı olarak inşa edilmiş binanın dış cephesi sıva üzerine akrilik boyalı olan taşınmazın bodrum katında müştemilat zemin katında 7 daire,diğer her normal katında 8 daire bulunmaktadır. Bina merdiven basamaklarıyla kat sahanlıkları mermer kaplamalı aliminyum doğramalı asansörlü 2-3 yıllık site şeklinde lüks binadır. Daire vasfındaki taşınmaz B Blok binanın 9 katında olup çelik dış kapılı taşınmaz projesinde 1 oda, lsalon.antre.açık mutfak,banyo lavabo.vvc ve balkon mahallerinden müteşekkil olan dairenin taban döşemeleri seramik ve ahşap lamine parkejslak alanları seramik kaplı, ahşap ve pvc ısıcam doğramalı.sıvalı saten boyalı kartonpiyerli, soba ısıtmalı brüt yaklaşık 60 m2 güney cepheli daire vasfında taşınmazdır.

İmar Durumu           : 1/5000 ölçekli nazım imar planında 090 orta yoğunluklu yerleşik konut alanıdır. 1/1000 ölçekli imar planı yapılmamış olup arsanın üzerinde yapı ruhsatına istinaden kat irtifakı kurulmuştur.

Değeri: 100.000,00 YTL    
Satış Saati: 14.30 -14.40 İpotekten ari olarak satılarak paraya çevrilecektir.

Satış şžartları:
1-  Satış 01.03.2011 Salı günü yukarıda yazılı saatler arasında ANTALYA 13.İCRA MÜDÜRLÜGÜnde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetinin %60 ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şarti ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartiyle 12.03.2011 Cuma günü yukarıda yazılı saafler arasında ANTALYA 13.İCRA MÜDÜRLÜGÜnde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse taşınmaz en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. şžu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir

2-  Artırmaya iştirak edeceklerin.tahmin edilen kıymetinin %20si nispetinde pey akçesi, (T.lirası veya devlet tahvili dışındaki döviz kabul edilmeyecektir) veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçememek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi,tapu satım harcı satış bedelinden ödenecek.damga resmi.tahliye ve teslim masrafları ile KDV, tapu alım harcı alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-  ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmazlar üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dahil olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-  ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak bu fark varsa Öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-  şžartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-  Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacaklan, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ile satış ilanının tebliğ edilemeyen alakadarlara tebliğ yerine kaim olacağı ilan olunur. 18.01.2011
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.
Dosya No: 2010/2116


Geri Dön