29 / 04 / 2024

Antalya Defterdarlığı'ndan satılık Hazine arsası!

Antalya Defterdarlığı'ndan satılık Hazine arsası!

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, yaptığı yazılı açıklamada, Manavgat ve Korkuteli nde  toplam 100 bin 800 metrekare  büyüklüğünde 59 Hazine arsa ve arazisinin Mayıs ayı içinde satışa çıkarıldığını bildirdi



Antalya Defterdarı Hidayet Mat , yaptığı yazılı açıklamada, Manavgat ve Korkuteli nde  toplam 100 bin 800 metrekare  büyüklüğünde 59 Hazine arsa ve arazisini n Mayıs ayı içinde  satışa çıkarıldığını bildirdi.

Açıklamaya göre, Manavgatta Kızılot, Karacalar, Selimiye mahalleleri ile  Hatipler, Değirmenli, Taşkesiği ve Seydiler köylerinde toplam 46 bin 24 metrekare büyüklüğünde, bazıları imar planı dışında kalan  arsalar ihale sürecine dahil edildi. Bazıları konut alanı olarak  ayrılan ve otel yapmaya uygun toplam 3 milyon 15 bin  TL değerindeki 37 hazine arazisi, 2 ve 3 Mayıs  2011 tarihlerinde açık artırma usulü ihaleyle satışa çıkarıldı.

Korkuteli ilçesinde de Yazır, Kayabaşı ve küçüklü köylerinde toplam 647 bin  TL değerinde  ve toplam 54 bin 856 metrekare  yüzölçümündeki 22 Hazine arazisi  ise 5 Mayıs tarihinde açık artırma usulü  ile satışa sunuldu.  Hazine tarafından yapılan satışlarda, satış bedelinin en az dörtte biri  peşin olarak tahsil edildikten sonra, geriye kalan bedele 24 ay içerisinde 8 eşit taksitle ödeme imkanı sağlandı. Taksitlere aylık yüzde 0,75 oranında faiz uygulanacak. 


Geri Dön