09 / 05 / 2024

Antalya Döşemealtı'nda arsa hissesi satılıyor! Fiyatı şok etti!

Antalya Döşemealtı'nda arsa hissesi satılıyor! Fiyatı şok etti!

Antalya ili Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde yer alan arsa hissesini satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...



İlan metni:

DÖŞEMEALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN OLUNUR

Antalya Döşemealtı nda arsa hissesi satılıyor! Fiyatı şok etti!

Antalya İli Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi 1593 ada 2nolu (134.068,03m2) toplam yüzölçümlü (Açık Spor Tesis alanı) arsa niteliğindeki, taşınmazın, Belediyemize ait olan 8582.11 m2 hissesi 2886  sayılı  Devlet  İhale  Kanunu’nun  36. maddesi  gereğince  Kapalı teklif usulü ile   belirtilen  tarihte Belediye toplantı Salonunda  toplanacak komisyon tarafından   SATIŞ ihalesi yapılacaktır. Taşınmazın 125.485,92 m2’si Maliye Hazinesine aittir. Alanın tamamı AntalyaSpor Spor Faaliyetleri Tic.San.A.Ş.ye ilgili Bakanlık ve Belediyemiz tarafından tahsisli olup, Belediyemizin satışa konu alanıda bu tesislerin  içindedir. Satışa konu yerde tahsis alan tarafından yapılan spor kompleksi tesisleri mevcuttur.
İhale Tarihi 29 Eylül 2022 günü Saat: 15:00’dır.
İhalenin Muhammen Satış bedeli 4.750.000,00TL(DörtmilyonYediyüzellibinTürkLirası)olup, Geçici Teminatı  1.400.000,00TL’(BirmilyonDörtyüzbinTürklirası)dir.
Alanın tamamı 134.068,03m2 olup bu alanın 8582.11m2Döşemealtı Belediyesine ait hisse satılacaktır.
1- İhaleye gireceklerin; ihale saatinden önce geçici teminat miktarını  Belediyemiz veznesine yatırmış olması gerekmektedir.Banka Teminat Mektubu ile ihaleye katılmak isteyenlerin verecekleri geçici teminat mektubu Süresiz olacaktır.
2- Tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerin; imza sirkülerini, Antalya il dernekler müdürlüğünden veya Antalya İli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden güncel alınmış tasdikli belge.
3- Posta ile yapılacak müracaatlardan doğacak gecikmeden dolayı itiraz kabul olunmaz.
4- Belediye ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
5- İhaleye Katılacakların ihale günü olumsuzluk yaşamaması adına en az bir gün önceden evraklarını Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne Kontrol ettirmeleri ve İhale Şartnamesini incelemeleri gerekmektedir.
6- Kapalı teklif için Katılımcıların Teklif mektubunu içeren iç  zarf  ile teklifi veren tarafından  imzalanmış şartname ve istenen diğer belgeler ile birlikte  2886 Sayılı  Devlet İhale Kanunu’nun  36.maddesine göre  hazırlayacakları kapalı zarflarını ihale tarih ve saatine kadar Belediye İhale servisine vermeleri zorunludur.
7- Taşınmaz üzerinde ihaleye çıkartılma tarihi itibariyle Antalya genel icra dairesininicrai hacizleri vardır, alıcı tarafından ödeme yapılmasına müteakip tapu devri yapılacak, gelebilecek benzeri haciz, beyan ve şerhler tapu devrinden sonra kaldırılacaktır.Kaldırılamaz ise ihale iptal edilecektir. Diğer hususlar ihale şartnamesindedir.
8- Bu ihaleye Antalya İlinde Faaliyet gösteren vebünyesinde en az 5 adet olimpik branşta sportif faaliyet yapan spor kulübü dernekleri katılabilir.( Faaliyet gösterilenolimpik spor dallarından en az 5 tanesinin belgelerinin sunulması zorunludur.) Bu belgeleri sunamayanlar ihaleye katılamazlar.
9- İhale şartnamesi İhale Biriminde mesai saatleri içerisinde ücretsiz görülebilir.
İrtibat:0242 421 30 53 (1230-1251 veya 1244 dahili)

Tatil bölgesinde arsa arayanlara Çeşme'de büyük fırsat! Hemen bakın!

O ilde 10 taksitle arsa sahibi olma imkanı! Arsa arayanlar hemen bakın! 

Milli Emlak'tan 198 bin TL'ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!


Geri Dön