Proje Güncel

Antalya Eliz Paradise'te 5 milyon 616 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 4 ay sonra!

Antalya'da inşa edilen Eliz Paradise projesinde konutların fiyatları 5 milyon 616 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Antalya Eliz Paradise projesiyle ilgili tüm ayrıntılar...

Modern ve konforlu yaşam alanları sunan, oldukça geniş sosyal imkanlara sahip bir lüks konut projesi olan Eliz Paradise projesi toplam 110 konuttan oluşuyor.

Eliz Paradise projesi toplam 5 bin 600 metrekare proje alanı ve 4 bin metrekare yeşil alana sahip. Projede 1+1 ve 2+1 dubleks olmak üzere toplam 110 daire bulunuyor. 

Eliz Paradise, şehrin gelişen lokasyonunda bulunan ve doğanın güzellikleriyle çevrili benzersiz, 5 yıldızlı otel konseptinde yaşam alanı sunuyor. 

ELİZ PARADİSE SOSYAL ALANLARI NELER?

Projede; Cep sineması, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, açık havuz, ısıtmalı kapalı havuz, evcil hayvan oteli, çift asansör gibi birçok sosyal imkan sunuyor.

Çocuklar için de düsünülen Eliz Paradise'da çocuk oyun alanları, çocuk havuzu, basketbol sahası, yürüyüş parkuru gibi spor alanları bulunmakta. Ayrıca projede, güvenlik önlemleri ve akıllı ev sistemine de yer verildi. 

ELİZ PARADİSE NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ'

Eliz Paradise projesi, Eliz Paradise marinaya 800 metre, plaja 400 metre, Gazipaça Havalimanina 63 km, Antalya Havalimanina 83 km mesafede olup, şehrin gelişen lokasyonunda yer alırken, doğayla iç içe bir yaşam sunmakta.

ELİZ PARADİSE KONUT FİYATLARI NE KADAR? ELİZ PARADİSE KONUT FİYAT LİSTESİ 9 AĞUSTOS 2024

Eliz Paradise projesinde konut fiyatları;
1+1 A tipi konutların fiyatları 5 milyon 616 bin liradan,
2+1 A tipi konutların fiyatları 11 milyon 520 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor.

Web: https://elizparadise.com/

Tel: 0 532 171 61 95

Eliz Paradise Antalya'da teslimler 4 ay sonra! 

Sylvana İstanbul'da peşinde yüzde 40 indirim fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!