17 / 06 / 2024

Eliz Paradise Antalya'da teslimler 4 ay sonra! 

Eliz Paradise Antalya'da teslimler 4 ay sonra! 

Firma: Eliz Paradise

Proje: Eliz Paradise

Eliz Paradise projesinde konut satışları devam ediyor. Projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Eliz Paradise konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...



Eliz Paradise projesi Antalya Alanya'da inşa ediliyor. Projede konut satışları devam ediyor. 5 bin 600 metrekarelik alana sahip projede, 110 adet konut yer alıyor. 

Eliz Paradise projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 1+1'lerin büyüklükleri 48 metrekare, 2+1'lerin büyüklükleri de 94 metrekare olarak tasarlandı. Projede konut teslimlerinin 4 ay sonra yapılması planlanıyor.

Peki  Eliz Paradise  konut fiyatları ne kadar? Projede hangi sosyal alanlar var? İşte merak edilen ayrıntılar...

Eliz Paradise Antalya da teslimler 4 ay sonra! 

Modern ve konforlu yaşam alanları sunan  Eliz Paradise  projeside 4 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Projedeki daireler, fonksiyonel mutfaklar, kullanışlı yatak odaları ve lüks banyoları ile dikkatleri çekiyor. 

Projede, cep sineması, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, açık havuz, ısıtmalı kapalı havuz, evcil hayvan oteli gibi pek çok sosyal donatı alanı yer alıyor. Ayrıca projede,  çocuk oyun alanları, çocuk havuzu, basketbol sahası, yürüyüş parkuru da bulunuyor. 

Akıllı ev sistemiyle konut sahiplerine güvenli ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan projede akıllı ev sistemi de yer alıyor. 

Eliz Paradise projesi, marinaya 800 metre, plaja 400 metre, Gazipaça Havalimanina 63 kilometre, Antalya Havalimanina 83 kilometre mesafede yükseliyor. Proje, şehrin gelişen lokasyonun da doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. 

Eliz Paradise Antalya da teslimler 4 ay sonra! 

ELİZ PARADİSE MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ 

Eliz Paradise projesinde yer alan 1+1 evler 4 milyon 616 bin TL'den, 2+1'ler de 9 milyon 656 bin TL'den satışa sunuluyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere, kişiye özel ödeme planları sunuluyor.

Web: https://elizparadise.com/

Tel: 0 532 171 61 95

Revoist Ortaköy satışta! Yeni proje! 

Violetta Vadi'de 22 milyon TL'ye özel havuzlu 2+1'ler! Yeni proje!

Yayalar Meydan yüzde 50'si peşin kalanı teslime kadar vadeyle satışta! Yeni proje! 

AS Royal Loft'ta 3.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Ekim'de teslim!


projeye sor



Geri Dön