17 / 06 / 2024

Revoist Ortaköy satışta! Yeni proje! 

Revoist Ortaköy satışta! Yeni proje! 

Firma: Akın İnşaat

Proje: Revoist Ortaköy

Revoist Ortaköy projesinde satışlar başladı. Peki Revoist Ortaköy'de hangi tip konutlar var? Fiyatlar ne kadar? İşte merak edilen detaylar... 



Revoist Ortaköy projesi, İstanbul Silivri'de  Akın İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 10 adet bağımsız müstakil villa yer alıyor. 

Satışların başladığı Revoist Ortaköy projesi, 2 bin 891 metrekarelik proje alanına sahip. Projede teslimlerin Aralık 2024 ile Nisan 2025 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. 

Revoist Ortaköy satışta! Yeni proje! 

Revoist Ortaköy projesinde yer alan villalar 400 metrekarelik arsa üzerinde yer alıyor. Villaların büyüklükleri 250 metrekare olarak tasarlandı. 

Her villanın kendine özel yüzme havuzu ve 2 adet araçlık otoparkı yer alan projede, modern mimari, doğa ve huzur ile buluşuyor. 

Projede yer alan villalar 5+1 olacak şekilde tasarlandı. Her villanın kendine ait bahçesi, yeşil alanı yer alıyor. 

Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı Revoist Ortaköy projesinde, Intercom sistemi, fiber internet ve yangın alarmı gibi sistemler de bulunuyor. Ayrıca, arıtma sistemi, hidrofor, ısı ve ses yalıtımı, su deposu, jeneratör ve paratoner de bulunuyor. 

Revoist Ortaköy, eczanelere ve marketlere yakın lokasyonda inşa ediliyor. Proje Silivri AVM'ye 14,95 kilometre, Kadir Has Üniversitesi'ne 5.29 kilometre, Silivri Selimpaşa Aile Sağlığı Merkezine 5.13 kilometre, Medicalpark'a 13.20 kilometre ve Silivri Devlet Hastanesi'ne de 5.16 kilometre mesafede yükseliyor.

Revoist Ortaköy satışta! Yeni proje! 

REVOIST ORTAKÖY MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ 

Revoist Ortaköy projesinde yer alan villaların fiyatları 20 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://www.revoist.com.tr/

Tel: 0 531 763 42 42 

Violetta Vadi'de 22 milyon TL'ye özel havuzlu 2+1'ler! Yeni proje!

Yayalar Meydan yüzde 50'si peşin kalanı teslime kadar vadeyle satışta! Yeni proje! 

AS Royal Loft'ta 3.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Ekim'de teslim!


projeye sor



Geri Dön