29 / 04 / 2024

Antalya Gloria Olympic Sport Arena 2015'te açılacak!

Antalya Gloria Olympic Sport Arena 2015'te açılacak!

Sporun her branşına hizmet verecek olan Gloria Olympic Sport Arena 2015'te açılıyor. Antalya Belek muhteşem bir tesise sahip olmaya hazırlanıyor.Elif Özdemir, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte 12 ay çalışan bir tesisin olacağım belirtti.



Özaltm Holding tarafından 50 milyon dolarlık yatırımla Avrupa'nın en büyük iki tesisinden biri olacak Gloria Olympic Sport Arena Mart 2015'te hizmete girecek. Dünya standartlarındaki dev tesis, atletizm, yüzme, golf, futbol, jimnastik, boks, eskrim, judo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, dans ve halter sporlan için salonlar; biri olimpik olmak üzere üç havuz, koşu parkurlan, atletizm sahaları, kumsal sporl sahaları, tenis kortları, tırmanma duvarları, çok amaçlı açık spor sahası ve çok amaçlı açık yeşü sahalar ile hizmet sunacak. Tesisin bünyesinde bulunacak 1600 seyirci kapasiteli atletizm stadyumu ise, atletizm sporcuları için eğitim alam olarak kullanılmasının yanı sıra, turnuvalara ev sahipliği yapacak. 

Gloria Olympic Arena Sorumlu Genel Müdürü Elif Özdemir, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte 12 ay çalışan bir tesisin olacağım belirterek, "205 bin metrekare alan üzerine kurulan bu tesisin içinde ayrıca 200 yataklı bir de otel olacak. Tesis ülkemize büyük bir imaj kazandıracak" dedi. 

Özaltm Holding ve Gloria Otellerinin sahibi Nuri Özaltm ise yüksek teknik standartlarda donatılacak Gloria Sports Arena'nın bir eşinin İspanya'da olduğuna dikkat çekerek, "Birçok konuda ilkleri sunduk. 

Futbol ve golfe hizmet veriyorduk. Şimdi bütün spor dallarına hizmet vereceğiz. 

Madem olimpiyatları istiyoruz altyapımız şimdiden hazır olsun dedik. Özaltm Holding olarak bir golf kulübümüz var. Belki bir futbol kulübü de kurabiliriz" diye konuştu. 


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön