01 / 05 / 2024

Antalya Kadı Konakları'nda 275 bin TL'ye! Hemen teslim!

Antalya Kadı Konakları'nda 275 bin TL'ye! Hemen teslim!

Antalya'nın Altınkum semtinde inşa edilen Kadı Konakları'nda fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor...



Kadı Konakları, Kadıahmetoğulları A.Ş. tarafından Antalya'nın Altınkum semtinde 15 bin metrekare arsa üzerinde 10 blokta 94 konuttan meydana geliyor.

Alanları 145 metrekare ile 354 metrekare arasında değişen 9 farklı tipteki konutların fiyatları ise 275 bin TL'den başlıyor...

Kadı Konakları projesi için Kuveyt Türk, ING Bank ve Akbank ile anlaşılmış bulunuyor.Uzun vade seçenekleri ve uygun faiz oranları uygulanıyor.

Kadı Konaklari'nda evinin kaç odali olacagina karar veren müşteriler, dekorasyonu da kendi zevklerine göre belirleyebiliyorlar.

Yaşamın başladığı projede satışlar devam ediyor.

Konutlar akıllı ev otomasyon sistemi ile donatılıyor. Düz ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı sitenin aktivite alanları içinde yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, çocuk kulübü, fitness salonu, sauna ve kafeterya yer alıyor. 24 saat güvenlik hizmetinin verildiği sitede her daireye bir açık bir de kapalı otopark tahsis ediliyor.

Kuş sesleri ve yeşillikler arasındaki Kadı Konakları, Konyaaltı plajına 5 dakika, alışveriş yerlerine 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

www.kadikonaklari.com
[email protected]
0242 228 66 26

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön