27 / 04 / 2024

Antalya Konyaaltı'nda Paradise Sitesi'nde 140 bin TL'ye icradan daire!

Antalya Konyaaltı'nda Paradise Sitesi'nde 140 bin TL'ye icradan daire!

T.C. Antalya 3. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Konyaaltı ilçesinde bulunan Paradise Sitesi'ndeki daireyi 140 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 03 Ağustos 2012 Cuma günü yapılacak



Verilen ilan şöyle;


T.C. ANTALYA 3. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

DOSYA NO: 2012/1200

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI ANTALYA 3 İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Antalya ili, Konyaaltı ilçesi, Hurma Mah. 9932 ada 14 parsel 3.018,00 m2 lik arsada 190/9054 arsa paylı C Blok 2.Kat. 11 nolu bağımsız bölüm mesken olup hissesi tamdır.

HALI HAZIR DURUMU ı.Antalya İli Konyaaltı İlçesi Hurma Mah. 9932 ada 14 nolu parsel üzerinde betonarme karkas yapı tarzında zemin kat + 4 normal kat olarak inşa edilmiş, Paradise Sitesi C Blok Apartmanının 3. katında Güney - Doğu cepheli bir dairedir. Mesken 97 m2 alana sahiptir. (11 nolu bağımsız bölüm alanı Konyaaltı Belediyesindeki 24.06.2008 tarih ve 05/27 nolu genel iskan belgesinden alındı.) içinde; 1 Salon, 3 Oda, Mutfak, Hol, Koridor, Banyo ve WC bölümleri ile 2 adet balkonu vardır. İç ve dış duvarları sıvalı ve boyalıdır. Salon tabanı laminant kaplıdır. Bir duvarın yüzeyi duvar kağıdı kaplıdır. Üç duvarın yüzeyi desenli dekor boyadır. Oda tabanları laminant kaplıdır. Tavan ve duvarları saten boyalıdır. İç kapılar mobilya tipi ahşap doğramadır. Pencereler ve balkon kapısı pvc doğramadır. Islak zeminler seramik kaplıdır. Mutfak tezgahı suntelam olup, tezgah altında ve üstünde mdf mutfak dolapları vardır. Daire giriş kapısı çelik panel kapıdır. Yer aldığı apartmanda asansör vardır. Elektrik ve su tesisatlıdır.

İMAR DURUMU i Dosya içinde bulunan Antalya İli Konyaaltı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 13.04.2012 tarih ve 1768/2829 sayılı cevabi yazısında; Antalya İli Konyaaltı İlçesi Hurma Mah. 9932 ada 14 parsel Ayrık Nizam, 4 Kat, TAKS=0.20/, KAKS=0.80 konut alanı olarak planlanmıştır. Denilmektedir.Liman Mah. 3.Cad. 51 .Sok. No:2 adresindeki Paradise Sitesi C Blok Apartmanının olduğu yerdir. 51 .nolu sokak ile 3.caddenin kesiştiği köşede bulunmaktadır. Bulunduğu yere belediye hizmetleri ve diğer alt yapı hizmetleri getirilmiştir. Ulaşımı kolaydır.

MUHAMMEN KIYMETİ i 140.000,00.TL

SATIŞ SAATİi Birinci satış : 03.08.2012 Cuma günü saat 14.40 /14.50

arasında

İkinci satış : 13.08.2012 Pazartesi günü saat: 14.40 /14.50 arasında

SATIŞ ŞARTLARI i

1-Satış 03.08.2012 günü saat 14.40'dan 14.50'a kadar Antalya 3 .İcra Müdürlüğü odası önünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %60'ını (yüzde atmışın) ve öncelikli alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 13.08.2012 günü aynı yer ve saatte ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını (yüzde kırkını) bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin %20'si (yüzde yirmisi) oranında pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın kesin ve süresiz teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Şart ve kayıt kabul olunmaz. Satış bedeli üzerinden KDV, damga resmi, tapu alım harcı, tahliye ve teslim masrafları da alıcıya aittir. Tellaliye resmi, tapu satım harcı, taşınmazın aynından kaynaklanan birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri dahildir) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-Satış bedeli hemen veya verilen müddet içerisinde ödenmez ise İ.İ.K.'nun 133. maddesi uyarınca ihale feshedilerek kendisinden evvel en yüksek teklifte bulunan kim ise arzetmiş olduğu bedelle alması kendisine teklif edilir ve üç gün zarfında almaya razı olursa ona ihale olunur. Razı olmaz veya cevapsız bırakırsa veya bulunamazsa gayrimenkul hemen satışa çıkartılır. Bu artırma ilgililer tebliğ edilmeyip yalnızca satıştan en az yedi gün önce yapılacak ilan ile yetinilir. Bu artırma teklifin 129.maddedeki hükümlere uyulması şartıyla gayrimenkul en çok artırana ihale olunur. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale/arkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup /masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin 2012/1200 Esas sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ile satış ilanının tebliğ edilemeyen alakadarlara ilan tarihinden 15 gün sonra tebliğ edilmiş sayılacağı ilan olunur.

B.: 37868 


İlan için tıklayın!


Geri Dön