04 / 05 / 2024

Antalya Manavgat'ta yol asfaltlama çalışmaları başladı!

Antalya Manavgat'ta yol asfaltlama çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Manavgat’ın Karaöz, Aksaz, Belenobası ve Gebece beldelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Manavgat’ın Karaöz, Aksaz, Belenobası ve Gebece grup yolunun bakım onarımını tamamlayarak asfalt çalışmalarına başladı. 22 kilometre uzunluğunda olan grup yolunun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarıldı ve yol şarampolleri temizlendi. Bakım onarım çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte filler adı verilen malzeme ile yol tesviye edilerek satih kaplama asfalt çalışmalarına başlandı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Kırsal ve Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürü Fatih Taşkın asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceledi.


HER İLÇEYE KONKASÖR


Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri neredeyse her ilçeye konkasör tesisi kurarak yol bakım onarımında ve asfaltlanmasında kullandığı malzemeyi kendisi üretiyor. Böylece hem zamandan hem de maddi yönden kazanıyor. Grup yoluna 18 kilometre uzaklıkta bulunan Değirmenli köyüne kurulan konkasör tesisi ile yol bakım onarımında ve asfalt yapımında da kullanılan filler ve çakıl malzemesi üretildi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön