29 / 04 / 2024

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Spor Kompleksi'ni hayata geçiriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Antalya’yı bir spor şehri yapma hedefiyle temeli Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından atılan Sedir Spor Kompleksi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

 

20 milyon TL’lik yatırım bedeliyle geleceğin sporcularını yetiştirecek modern tesisin Antalya’nın yeni spor merkezi olması bekleniyor. Toplam 15 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilen Sedir Mahallesi Spor Kompleksi; Spor Salonu, Günübirlik Tesis ve Çocuk Kulübü olarak üç bölümden meydana gelecek.


ANTALYALILARIN YENİ SPOR MERKEZİ 

 


Sedir Spor Kompleksi çevresinde 240 metre koşu parkuru, açık spor alanı, çocuk oyun parkı, 5 adet süs havuzlu doğal taş kaplamalı yürüyüş yolu bulunacak. Spor salonu içerisinde, 2 adet 1435 metrekare 896 kişilik basket sahası, 3 minderli 620 metrekare güreş salonu, antrenman ve fitness salonları, fuaye, antrenör, hakem, soyunma ve toplantı odaları, ofis, kafeterya ve mescit olacak. Günübirlik tesis içerisinde 7 adet konaklama odası, restoran, mutfak, televizyon odası, lobi, açık teras ve mescit alanları yer alacak.

 

 


Geri Dön