02 / 05 / 2024

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu kaçakları görüşecek!

 Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu kaçakları görüşecek!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu 28-29 ve 30 Aralık tarihlerinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde toplanarak kurula gelen talep ve şikayetleri değerlendirecek.



Kurul, 28 Aralık pazartesi günü, Muratpaşa Güzeloba Mahallesi Lara Mevkii 1 inci ve 2 inci Derece Doğal Sit alanında Turizm Tesisine Tahsis talebi ile ilgili yerinde arazi incelemesi yapacak. Kumluca küçük tekne yanaşma yeri  ile Akmaz Çayı mevkiinde imar planı taleplerini görüşecek. 

 

İşte görüşülecek alanlar 

Kurul, 29 Aralık Salı günü ise; Falcon, Dedeman, Ramada, Antalya, Adonis, Bilem ve The Marmara oteli, Karaalioğlu Parkı Adalar Plajı, Yeşilbahçe Mahallesi Bambus Plajında 1 inci Derece Doğal Sit Alanındaki, Devletin hüküm ve tasarrufu altında ve kıyı kenar çizginin altında yer alan aykırı uygulamalarla ilgili değerlendirmede bulunacak. Kurul, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Kemer, Finike ve Alanya’dan görüşü istenen talepleri de görüşerek karar verecek. 30 Aralık Çarşamba günü son kez toplanacak kurul, Gazipaşa, Kaş, Manavgat ve Demre’den gelen istekleri karara bağlayacak. 


Antalya İleri 


Geri Dön