21 / 07 / 2024

Antalya Yeniköy'e baraj inşa ediliyor!

Antalya Yeniköy'e baraj inşa ediliyor!

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in girişimiyle DSİ Bölge Müdürlüğü, Yeniköy Baraj Projesi'nin ihalesini yaptı. Proje sayesinde bölgede 10 bin dekarlık bir arazi sulanacak.




Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, vatandaşların gölet talebine olumlu yanıt vermişti. Vatandaşlar, Çelik'e, 'Yeniköy'de bir gölet projesi var ama uygulanmadı. Bu konuda çalışmalara hız verir ve ihaleyi yaptırırsan memnun kalırız" demişlerdi. Vatandaşların talebine Çelik, "Mahallenin sulama ihtiyacı karşılanacak. Yeniköy'e gölet yapılacak. Bu işin takipçisi olacağım" demişti. Bu sözler vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmıştı muhtar teşekkür etti. 


Devlet Su işleri (DSÎ) Antalya Bölge Müdürlüğü, Yeniköy Baraj Projesi'nin uygulanabilmesi için ihale yaptı. DSİ, ihaleyi kazanan Öztaş İnşaat'a önümüzdeki günlerde yer teslimini yapacak, Öztaş İnşaat, şantiyelerini getirerek, bölgeye kuracak. 2015 yılı içerisinde de Öztaş İnşaat'ın temel atma töreni düzenleyeceği öğrenildi. Yeniköy Muhtarı Ahmet Göktaş, "Yeniköy Baraj Projemiz ihale edildi, kısa bir sürede inşaatı başlayacak. Bunda emeği bulunan Milletvekilimiz Sena Nur Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi.


Alanya Postası Gazetesi


Geri Dön