21 / 07 / 2024

Yeniköy Barajı ne zaman açılacak

Yeniköy Barajı ne zaman açılacak

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in girişimiyle DSİ Bölge Müdürlüğü, Yeniköy Baraj Projesi'nin ihalesini yaptı. Proje sayesinde bölgede 10 bin dekarlık bir arazi sulanacak.

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vitrin Yeniköy projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villalar, lansmana özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İBB'nin Yeniköy’deki arazisi Katarlılara satıldı!

Bayrampaşa’daki Carrefoursa’ya ait arsasının ardından Yeniköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi de Katarlılara satıldı. 

Yeniköy Konakları güncel ödeme planı 2018!

Geniş peyzaj alanına ek olarak doğa ile iç içe yer alan konumuyla da öne çıkan Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi!

Yeniköy Konakları projesi 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi ne zaman?

Alanya Yeniköy Barajı'nda inşaat sürüyor!

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde inşa edilen Yeniköy Barajı’nda yüzde 46 fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı.

Kocaeli Yeniköy Sahili yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Yeniköy sahilinde 45 dönüm alan üzerindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Yeniköy Konakları Eyüp teslimleri ne zaman?

Yeniköy Konakları, İstanbul Eyüp Alibeyköy'de hayata geçirildi. Emlak Kont güvencesine sahip proje Yeni Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Yeniköy Konakları ne zaman teslim?

Yeni Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesi 362 konut ve 12 ticari birimden oluşuyor. Peki Yeniköy Konakları ne zaman teslim?

Alanya Yeniköy Barajı inşaatında son durum ne?

14 Ekim 2015 tarihinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun temelini attığı Maliyeti 29 milyon 367 bin 903 TL olan Alanya Yeniköy Barajında çalışmalar devam ediyor. Alanya Yeniköy Barajı ile 12 bin 250 dekar tarım alanı suya kavuşacak.

Alanya Yeniköy Barajı'nın temeli atıldı!

Antalya’nın Alanya ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde inşasına başlanacak olan Yeniköy barajının temel atma töreni Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya-Yeniköy Barajı'ın temeli ne zaman atılacak?

Alanya-Yeniköy Barajı ve Alanya Alara çayı 1. kısım taşkın koruma işlerinin temeli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Onursal Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından atılacak.

Alanya Yeniköy Baraj sözleşmesi imzalandı!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Alanya ilçesinin Yeniköy ve Toslak köylerine ait 12 bin 250 dekar tarım arazisini sulayacak olan Alanya Yeni Köy Barajı sözleşmesi imzalandı" dedi.

Yeniköy Barajı ne zaman açılacak Haberi

Yeniköy Barajı ne zaman açılacak

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, vatandaşların gölet talebine olumlu yanıt vermişti. Vatandaşlar, Çelik'e, 'Yeniköy'de bir gölet projesi var ama uygulanmadı. Bu konuda çalışmalara hız verir ve ihaleyi yaptırırsan memnun kalırız" demişlerdi. Vatandaşların talebine Çelik, "Mahallenin sulama ihtiyacı karşılanacak. Yeniköy'e gölet yapılacak. Bu işin takipçisi olacağım" demişti. Bu sözler vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmıştı muhtar teşekkür etti. 


Devlet Su işleri (DSÎ) Antalya Bölge Müdürlüğü, Yeniköy Baraj Projesi'nin uygulanabilmesi için ihale yaptı. DSİ, ihaleyi kazanan Öztaş İnşaat'a önümüzdeki günlerde yer teslimini yapacak, Öztaş İnşaat, şantiyelerini getirerek, bölgeye kuracak. 2015 yılı içerisinde de Öztaş İnşaat'ın temel atma töreni düzenleyeceği öğrenildi. Yeniköy Muhtarı Ahmet Göktaş, "Yeniköy Baraj Projemiz ihale edildi, kısa bir sürede inşaatı başlayacak. Bunda emeği bulunan Milletvekilimiz Sena Nur Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi.


Alanya Postası...