02 / 05 / 2024

Antalya'da hobi bahçelerinin tahsis süresi uzatıldı!

Antalya'da hobi bahçelerinin tahsis süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı devam toplantısında hobi bahçelerinin 31 Aralık 2020’de biten kullanıcılara tahsis süresinin 1 Ekim 2021 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi.



56 gündem maddesi ile toplanan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Devam Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu başkanlığında bazı kararlar aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, oy birliği ile kabul edilen gündemin 10. maddesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi İştiraki Antalya Ulaşım A.Ş.’ye 4 milyon 16 bin 318 TL gelir kaybı desteği yapılmasına karar verildi.


HOBİ BAHÇESİ TAHSİSLERİ UZATILDI

Gerçekleştirilen Meclis toplantısında Hobi Bahçesi kullanıcılarını sevindiren bir karara da imza atıldı. Koronavirüs salgını sebebiyle uygulanan sokağa çıkma yasağı gibi kısıtlamalardan dolayı bahçe ekimi ve mahsul toplama işlemlerini yapamayan ve bahçelerinde yeterli ve etkin vakit geçiremeyen kullanıcılar için süre uzatıldı. Hobi Bahçelerinin 31 Aralık 2020 tarihinde biten kullanıcılara tahsis süresinin 1 Ekim 2021'e kadar uzatılmasına karar verildi.

 

TBMM'de hobi bahçeleri mesaisi!


Geri Dön