28 / 04 / 2024

Antepsen Gaziantep’te 4. şubesini açtı!

Antepsen Gaziantep’te 4. şubesini açtı!

Antep fıstığının bakır tepsilerle buluştuğu Antepsen baklavalarının Gaziantep’te dördüncü şubesi açıldı. Taş fırında hazır hale getirilen baklavalar, Avrupa’da ve Türkiye’de hızla yaygınlaşıyor.



Antep fıstığının bakır tepsilerle buluştuğu Antepsen baklavalarının Gaziantep’te dördüncü şubesi açıldı. Taş fırında hazır hale getirilen baklavalar, Avrupa’da ve Türkiye’de hızla yaygınlaşıyor.


Antepsan Baklava, Türkiye’de altıncı, Gaziantep’de dördüncü şubesini Gazi Muhtarpaşa Bulvarı SANKO Üniversitesi karşısındaki Aksürmeli Apartmanı numara 39/B’de hizmete başladı. Gaziantep Medya Platformu tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen marka ödül töreninde en hızlı markalaşan baklavacı ödülüne layık görünen Antepsan Baklavanın dördüncü şubesinin açılışına AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, diğer siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Doğal ortamda üretilen, damaklarda kalan eski lezzetle sizleri buluşturuyor. Doğal şeker pancarından yapılan şeker, keçi sütü, yumurta, Harran ovasının sert buğday unu, afratokstin yani kanserojen maddeler içermeyen barak ovasının orijinal antep fıstığı orijinal bakır tepsilerde buluşarak eski taş fırınlarda hazır hale geliyor. Ürünlerde daha çok doğal ürünler kullandıklarını ifade eden Gökgöz, “Bildiğimiz baklavalardan ayrı ve daha doğal bir baklava üretip hizmete sunuyoruz. Taş fırınlarda, bakır tepsilerde baklavalarımızı pişirerek halka sunmak istiyoruz. Özlenen beklenen lezzeti halkımızla buluşturmak bizim tek gayemizdir. Baklavalarımızı diğer baklavalardan ayıran özellikler, Glikoz şurubu ve Mısır şurubu kullanmıyoruz. Yapay tatlandırıcı veya şerbetler kullanmıyoruz. Biz daha çok doğal şeker pancarından yapılan şeker, keçi sütü, yumurta, harran ovasının sert buğday unu, afratokstin yani kanserojen maddeler içermeyen barak ovasının orijinal antep fıstığı kullanıyoruz” dedi.


Piyasaya göre en hafif ve lezzetli baklavaları üretip halkın hizmetine sunmayı amaçladıklarını ifade eden Gökgöz, “Antep’inde sembolü olan baklavayı Türkiye’deki ve dünyadaki tanıtım sürecine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. Çoğunlukla Arap ülkelerine ihraç ettiklerini ifade eden Gökgöz, Avusturya ve Almanya başta olmak üzere Avrupa genelinde de siparişler aldıklarını ifade ederek, “Türkiye genelinde de 81 vilayette hizmet vermeye başladık. Antalya ve Denizli ile başlattığımız hizmet ağını gün geçtikçe hızlandırıyoruz” dedi. Orjinal baklavaların şekerlenme özelliğinin olduğunu belirten işletme sahiplerinden Gökhan Gökgöz, “Doğal baklava şekerlenir eğer baklava şekerlenmiyorsa bilin ki zararlı maddeler olan glikoz şurubu mısır şurubu içeriyordur. Bizim ürettiğimiz doğal baklavaların dayanma süresi 15 gündür. Hizmet kalitemizin çıkış noktası diye tabir ettiğimiz sloganımız sınıf glikoz” dedi.

Müşterilerin telefondan ve sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşarak istek ve şikayetlerini ilettiklerini ifade eden Gökgöz, en geç 24 saat içinde sorunları çözdüklerini belirtti.


Milliyet


Geri Dön