29 / 04 / 2024

Anthill Residence´da Ode Yalıtım ürünleri kullanılıyor

Anthill Residence´da Ode Yalıtım ürünleri kullanılıyor

ODE Yalıtım´ı tercih eden projeler arasına Anthill Residence´da eklendi



Yerel bir güçten bir dünya markası yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım´ı tercih eden projeler arasına bir yenisi daha eklendi. Toplam inşaat alanı 150 bin m² olan ve 804 daireden oluşan Anthill Residence Ode Yalıtım ürünlerini kullanıyor.

Ode Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, "Kalite, günümüzde işletmeler tarafından stratejik bir kavram haline gelirken, tüketiciler tarafından tercihleri belirleyen ana unsurlardan biri haline gelmiştir. Geleneksel anlamda yaklaşıldığında kalite kavramı standartlara uyum ya da fonksiyonlara uygunluk olarak ele alınmaktadır. Biz Ode Yalıtım olarak kalite kavramına geleneksel anlayışın dışında farklı bir açıdan bakıyoruz. Bir ürünün kalitesi kadar hizmetin de kalitesinin önemine inanıyoruz. Bizi başarıya götüren en önemli faktörün ürün kalitemizin yanı sıra hizmet kalitemiz olduğunu belirtmek isterim" dedi.

Projede, ODE R-Flex, Starflex ve Ductflex ürünlerini tercih ettiklerini belirten Anthill Proje Müdürü Ayhan Sırtıoğlu, " Projelerimizde kaliteden ödün vermemek birinci önceliğimiz oldu. Bu nedenle öncelikle imalatlarımızda kullandığımız ürünlerin teknik özelliklerinin şartname ve standartlara uygunluğu gerekiyor. Daha sonra ürünün fiyatı ve ürünle ilgili lojistik destek aradığımız en önemli özellikler arasında yer alıyor. Bu proje çok katlı ve özellikli bir proje olduğu için mekanik tesisatının da standartlara uygun olması gerekiyordu. ODE bu anlamda tüm taleplerimize cevap veriyor ve beklentilerimizi karşılıyordu. Bu nedenle, tesisat borularının yalıtımında ODE´den aldığımız ürünleri kullanıyoruz." dedi.

Geri Dön