27 / 04 / 2024

Anthill Residence satılık daire!

Anthill Residence satılık daire!

Firma: Ant Yapı

Proje: Anthill Residence

Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Anthill Residence satılık daire fiyatları ile ilgili bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz…




Ant Yapı imzasıyla yükselen  Anthill Residence  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'de yer alıyor. Arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen Anthill Residence satılık daire fiyatları öncesi proje hakkında bilgilendirelim: 


Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Anthill Residence ‘ta toplam 804 adet daire mevcut durumda. Kalan son 70 dairenin halen satışta olduğu projedeki satışların yüzde 90’ı tamamlandı. Anthill Residence satılık daire fiyatlarına dair güncel bilgiler şöyle: 


Anthill Residence satılık daire: 


Anthill Residence satılık daire fiyatları dahilinde 1+1 daireler 589 bin dolar, 2+1 daireler ise 730 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Anthill Residence ödeme: 


Anthill Residence projesinde tutarın yüzde 25’i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar olan yüzde 75’lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Anthill Residence satılık daire!


Anthill Residence iletişim: 

 

Anthill Residence adresi: Cumhuriyet Mah. İncirlidede Cad. No:6 34380 Bomonti – Şişli

Anthill Residence telefon: 212 373 6888


Anthill Residence  ne zaman teslim? 


Anthill Residence  ‘ta bulunan dairelerin teslimatı hemen yapılıyor. 


 Projede fitness salonu, güneşlenme terası, yüzme havuzu, jet poll ve solaryum, vitamin bar, çocuk oyun alanları ve güzellik salonu gibi olanaklar bulunuyor. 


Telefon: 0212 232 42 32

Web Adresi: www.anthillresidence.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön