18 / 05 / 2024

Anthill Residence'de Frasers Hospitality hizmetleri başladı!

Anthill Residence'de Frasers Hospitality hizmetleri başladı!

Yükselen konut kalitesi, farklı beklenti ve ihtiyaçları da beraberinde getirdi. Anthill Residencede hizmet vermeye başlayan Frasers Hospitality, burada kişiye özel hizmet sunacak



Yükselen konut kalitesi, farklı beklenti ve ihtiyaçları da beraberinde getirdi. Anthill Residencede hizmet vermeye başlayan Frasers Hospitality, burada kişiye özel hizmet sunacak.

Dünyanın büyük şehirlerinde sunduğu Altın standartlarında otel hizmetleriyle lider kuruluşlar arasında yer alan Frasers Hospitality, yaptığı anlaşma çerçevesinde Ant Yapının Bomontide inşa ettiği Anthillde de aynı hizmetleri vermeye başladı.
Lüks rezidans yönetimi konusunda dünyaca iddialı bir kuruluş olan Frasers Hospitality, 1998 yılından bu yana dünyanın başlıca metropollerinde yönetimini üstlendiği projelerde müşterilerine 7 yıldızlı otel konforunu sunuyor. Seçkin ve kişiye özel hizmet anlayışıyla çalışan ve Frâser Place Anthill İstanbul adıyla hizmet vermeye başlayan kuruluş, kısa, orta ve uzun dönem kiralanabilen rezidans dairelerde ve konutlarda rezidans hizmetleri alan misafirler tarafından tercih edilecek.

Dünyada 5 bin rezidans yönetiyor
Dünyada 21 şehirde yer alan 43 projede toplam 5 bin rezidans dairesine hizmet veren Frasers Hospitality, suites, place, residence ve resorts adı altında çeşitli konseptlere sahip bulunuyor. Özellikle zamanı değerli olan ve otel odalarında kalmak istemeyen kesimlerin tercihine hizmet veren firma, Fortune Dergisinin yayınladığı "Dünyanın en büyük 500 şirketi" arasında bulunuyor. Ayrıca Frasers Hospitality, yeni projeleriyle birlikte 2012 yılına kadar toplamda 10 bin 600 rezidans dairesine ulaşmayı hedefliyor.
Frasers Hospitalitynin hizmetlerinden projede yaşayan daire sahipleri ve kiracıların da kendi evlerinin konforunun yanında birde rezidans hizmeti alabileceklerini dile getiren Ant yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, Bu dünya markası Türkiyede ilk kez, Fraser Place Anthill İstanbulda benzersiz otel hizmetini misafirleriyle buluşturuyor dedi.

Lükste trend değişti
Lüks konutta farklılaşma konusunda insanların ne istediğini çok iyi bilerek hareket ettiklerini belirten Okay, Dünyada trend artık otelden ziyade insanların ev konforunda ve rahat edebilecekleri bir konsepte doğru gidiyor. İş adamları, eşi ve çocukları ile birlikte seyahat edenler ve tatil yapanlar gittikleri ülkelerde ev şeklindeki mekanlarda ikamet ediyorlar dedi.
Anthillde her iki kulede de 40. kattan sonra 116 konut şeklindeki odada 7 yıldızlı hizmet sunduklarını kaydeden Okay, Özellikler yemek konusunda hassas olan misafirlerimiz için son derece rahat bir uygulama oluyor. Siparişlerini vererek yemeklerin kendi konutlarının mutfağında yapabiliyorlar. Bunun tercih edeler özellikle Uzakdoğulu ve Arap misafirlerimiz oluyor diye konuştu.


Geri Dön