17 / 05 / 2024

Anthill Rezidans'ta teslimler başladı! 283 bin dolara!

Anthill Rezidans'ta teslimler başladı! 283 bin dolara!

Ant Yapı tarafından Şişli Bomonti´de 400 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen Anthill Residence´de konut teslimleri ile yaşam başladı



Ant Yapı tarafından Şişli Bomonti´de 400 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen Anthill Residence´de konut teslimleri ile yaşam başladı. Anthill, şu anda İstanbul´un yaşam devam eden en yüksek iki rezidans bloğunu oluşturuyor.

Ant Yapı tarafından 25 bin metrekare alan üzerine 54 katlı iki kule olarak inşa edilen İstanbul´un en yüksek iki rezidans bloğu olan Anthill Residence´de konut teslimleri resmen başladı. Ant Yapı tarafından 25 bin metrekare alan üzerine 54 katlı iki kule olarak inşa edilen Anthill Residence, Şişli Bomonti´de 400 milyon USD´lik bir yatırımla gerçekleştiriliyor.

Şu anda en yüksekler
Toplam 150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Anthill Residence´de konut teslimlerinin başladığını duyuran Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, Ant Yapı´nın ekonomik krizin en yoğun yaşandığı dönemde satışa başladıklarını ifade ederek, "200 metre yüksekliğinde 54 katlı iki kuleden oluşan projemiz daire teslimatı gerçekleştirilen yapılar arasında Türkiye´nin en yüksekleri olacak. Projenin en etkileyici özelliği şüphesiz sahip olduğu eşsiz İstanbul manzarası. Haliç´ten Boğaz´a, Marmara´dan Adalara kadar uzanan 360 derecelik bir manzara söz konusu."

Yapımına 2008 yılında başlanan Anthill, İstanbul´un merkezi olan Şişli Bomonti´de yer alıyor. Bölgede geliştirilen arsalar üzerinde ofisten AVM´ye, üniversiteden hastaneye, otelden kültür merkezine ve kongre sarayına kadar çeşitli fonksiyonlar yer alıyor. En önemli özelliği ise şehir merkezinde olmasına rağmen hemen yanında yer alan Kağıthane Tüneli ile TEM yoluna, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli ile de Taksim, Maçka ve Boğaz´a ulaşmanın 2-3 dakika sürüyor olması.

Anthill, 54 konut katlı iki blok ve bir butik çarşıdan oluşuyor. Çarşıda öncelikle konut sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik market, şarküteri, eczane ve kuaför yer alıyor. Bunların dışında marka olmuş kafe ve restoranlar da bulunuyor. Anthill 4 bin metrekare sosyal tesis ve 40 bin metrekare kapalı otopark da dahil toplam 150 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.

Anthill´deki dairelerin modüler inşaat sistemi ile yapılıyor olması evin şeklini alıcının belirleyebilmesini sağlıyor. 1+1´den 5+1´e kadar çok sayıda farklı daire seçenekleri Anthill´de sahiplerini bekliyor. Ayrıca 40. kat üzerinde Loft daireler yer alıyor.

Yeşil bina sertifikası alacak
Anthill Residence projesinin, Türkiye´nin yeşil bina sertifikalı ilk konut projesi olmasını istediklerini belirten Okay, Bu amaçla İngiltere merkezli BREEAM (Building Research Establisment Environmental Assessment Method) kriterlerine uygun olarak çalışmalar devam edildiği açıkladı.

Dünyanın en büyük 70. müteahhidi oldu
Yurt içi ve yurt dışında hayata geçirdiği projelerle adından sözettiren Ant Yapı geçtiğimiz yıl ENR (Engineering News Record) dergisi tarafından yayınlanan "Dünyanın en büyük 225 Müteahhidi" arasında 70. oldu. Türk firmaları arasında ise Enka ve Gama´dan sonra 3. Türk firması olarak yer aldı.

---------------

Anthill Residence'de yaşam başladı
24 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan Ant Yapı´nın son projesi Anthill Residence´ta daire teslimlerine başlandı. 200 metrelik iki kuleden oluşan Anthill  Residence böylece daire teslimatı gerçekleştirilen yapılar arasında Türkiye´nin en yüksekleri oldu.

Anthill, İstanbul´un merkezinde, şehrin yeni çekim merkezi olan Şişli Bomonti´de yer alıyor. Bölgede geliştirilen arsalar üzerinde ofisten AVM´ye, üniversiteden hastaneye, otelden kültür merkezine ve kongre sarayına kadar çeşitli fonksiyonlar bulunuyor. Anthill Residence´ın en önemli özelliği ise şehir merkezinde olmasına rağmen hemen yanında yer alan Kağıthane Tüneli ile TEM yoluna, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli ile Taksim´e, Maçka ve Boğaz´a ulaşmanın 2-3 dakika sürüyor olması. 

Anthill, 54 konut katlı iki blok ve bir butik çarşıdan oluşuyor. Çarşıda öncelikle konut sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik market, şarküteri, eczane ve kuaför yer alıyor. Bunların dışında marka olmuş cafe ve restoranlar;site ortak alanlarında çocuk oyun alanı ve oyun grupları, tırmanma duvarı, basketbol -voleybol sahası, tenis kortu,mini golf alanı ile yeterince ağaçlandırılıp çimlendirilmiş  peyzaj düzenlemesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, snack bar, anfi tiyatro, Karınca Tepesi (seyir terasları, yürüyüş parkurları ve barbekü alanları) ; sosyal tesis içerisinde Spa&fitness center (masaj bölümü, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar), squash, iç mekan kayak pisti, sauna, buhar odası, türk hamamı, duş,wc, çok amaçlı toplantı salonu, bilardo, masa tenisi, kafeterya, yönetim alanları, çocuk oyun kulübü, kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

Anthill 4000 m2 sosyal tesis ve 40.000 m2 kapalı otopark da dahil toplam 150.000 m2´lik bir inşaat alanına sahip.
Anthill´deki dairelerin modüler inşaat sistemi ile yapılıyor olması evin şeklini alıcının belirleyebilmesini sağlıyor. 1+1´den 5+1´e kadar çok sayıda farklı daire seçenekleri Anthill´de sahiplerini bekliyor. Projede ayrıca 40. kat üzerinde Loft daireler yer alıyor.Anthill de satışlar % 75 i aşan bir dolulukla devam ediyor.

İki blokta toplam 804 konuttan oluşan Anthill Residence´ta 86 ve 95 metrekarelik 1+1´ler 283 bin dolar ila 682 bin dolar arasında  96 ile 121 metrekarelik 2+1´lerin fiyatları 316 bin dolar ile 896 bin dolar arasında, 182 ile 195 metrekarelik 3+1´ler 599 bin dolar ile 1 milyon 308 bin dolar, 207 ile 220 metrekarelik 4+1´ler 736 bin dolar ile 1 milyon 588 bin dolar arasında değişiyor. Yüzde 40 peşinatla, kalan %60 2011 sonuna kadar vade farksız taksit yapılıyor. Ayrıca konut bedelinin yüzde 75´ine 120 aya kadar yüzde 0.87 den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Son teknoloji kullanılarak birinci sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilen Anthill´de tüm dairelerde akıllı bina sisteminin alt yapısı kuruluyor. Anahtar teslim projede daireler, kurutmalı çamaşır makinesi dahil olmak üzere beyaz eşyalı teslim ediliyor. Bütün malzemeler dünyaca ünlü, tanınmış markalardan oluşuyor. (Asansörler Kone, mutfaklar Poggenpohl, beyaz eşyalar Siemens, tüm doğramalar Schücco, ıslak mahaller Eczacıbaşı ürünleri, iç mekanlar Wicanders lamine parke ve elektrik-mekanik Tokar-Elektropanç firmalarınca gerçekleştiriliyor.)
 Anthill konut sahipleri konutlarını isterlerse örnek dairelerde olduğu gibi Alman, İtalyan, Fransız ve Türk markalarca döşendiği şekilde yani; halısından perdesine, aksesuarından mobilyasına hatta tablosuna kadar tefrişli bir şekilde de satın alabilme ve kiralama imkânına sahipler.

Anthill Residence  FRASERS PLACE ANTHILL RESIDENCE ismi altında FRASERS HOSPITALITY  tarafından işletilecek. Özellikle yabancılara yönelik kısa ve uzun  dönem kiralama hizmetleri sunulacak.

0212 232 42 32

www.anthillresidence.com


Geri Dön