02 / 05 / 2024

Antplato'da 2017 sonuna kadar firma bünyesinde taksit fırsatı!

Antplato'da 2017 sonuna kadar firma bünyesinde taksit fırsatı!

Vadeli olarak Ant Yapı'ya borçlanma yolu ile ödeme yapmak isteyenler için 2017 sonuna kadar vadelendirme yapılan Antplato projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek.



Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında kalan konumuyla İstanbul’un yeni cazibe merkezi olmaya aday bölgesi Basın Ekspres Yolu’nda yer alıyor.


Çok kısa vadede hayata geçirilecek raylı sistem bağlantılarıyla Antplato’dan tüm İstanbul’a rahatlıkla ulaşmak mümkün olabilecek; Antplato, tam üzerinde bulunduğu Halkalı-Kirazlı metro hattındaki Mimar Sinan istasyonuna 300 metre, Fatih istasyonuna ise sadece 200 metre uzaklıkta bulunuyor.


Basın Ekspres Yolu üstünde, Courtyard Marriott Istanbul Airport Hotel’e komşu olan 7.000 metrekare arsa üzerinde 25 kat ve toplam 35.000 metrekarelik inşaat alanından oluşan Antplato’da 180 bağımsız birim yer alıyor.


Standart kat planındaki 80 metrekarelik küçük ofisler ile 172 metrekarelik büyük ofisleri dilerseniz birleştirerek tek katta 1032 metrekareye kadar büyütmek ve daha geniş alanlar elde etmek mümkün oluyor. 

Küçük birimlerin 1’er, büyük birimlerin ise 2’şer adet otoparkının yanı sıra, misafirleriniz için de özel olarak ayrılmış araç park yerleri mevcut.


Gelişmiş ofis ve hizmet özellikleri olan birimleri kişisel tercihlerinize göre ister ofis, ister home-office olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca shell & core teslim aldığınız ofisinizde kendi kurumsal tarzınızı taşıyan iç mekan düzenlemelerini kendiniz yapabilirsiniz; ya da dilerseniz ofisinizin tasarım ve dekorasyonu için Antplato her zaman yardıma hazır.


Antplato’nun en üst katında yer alan Plato Executive Lounge’ı sadece dinleneceğiniz ya da sıcak bir kahve eşliğinde sohbet edeceğiniz bir alan olarak değerlendirebilirken, aynı zamanda 


kendi ofisinizde toplantı salonu ayırmaya gerek kalmadan bu alanda toplantı ve konferanslar düzenleyebilir veya şehir manzarasına karşı spor yaparak “The New Business Trend” sloganıyla işi ve hayatı bir arada yaşayabilirsiniz.


Giriş katında yer alan teraslı mağazalarda keyifli vakit geçirirken, aynı zamanda kat hizmetleri, IT, posta ofisi, arşiv alanları, vale vb. gibi sınırsız hizmetlerden faydalanarak yapılacaklar listenizi hazırlayıp, yapılacakları Antplato Yönetimine bırakabilirsiniz.


2016 yılı Aralık ayında teslimleri yapılması planlanan projemizde fiyatlar; birimlerin kat yükseklikleri ve şerefiyelerine göre değişmektedir. 

 

Vadeli olarak Ant Yapı'ya borçlanma yolu ile ödeme yapmak istediğinizde, %25’i peşin, kalanı 2017 yılı sonuna kadar vadelendirilebilmektedir. Daha uzun vade seçenekleri için anlaşmalı bankalarımızdan garantörlüğümüz ile 120 aya kadar vade seçeneklerinden yararlanmak da mümkün.


0212 692 00 32 

www.antplato.com



Geri Dön