02 / 05 / 2024

Antriva satılık villa!

Antriva satılık villa!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Antriva satılık villa bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, tenis, voleybol alanları, fitness center, internet bağlantıları, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor...



41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerinde toplam 99 adet müstakil villa ve ikiz villadan meydana gelen  Antriva  satılık villa bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Antriva satılık villa fiyatları 972 bin dolardan başlayıp 985 bin dolara kadar yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da hayata geçiriliyor.


Antriva ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Projedeki A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare ve C tipi villalar 323 metrekare alanlarla tasarlandı.


Antriva satılık villa 569 metrekare A tipi olarak belirlendi. Son 2 villanın satış süreci devam eden Beykoz Antiva Evleri'nde teslimler hemen gerçekleşiyor.


Ant Yapı Antriva Villaları projesinde telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, tenis, voleybol alanları, fitness center, internet bağlantıları, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor. 


Antriva Villaları iletişim

Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön