02 / 05 / 2024

Antriva teslim tarihi!

Antriva teslim tarihi!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

12 ay boyunca faizsiz olarak vadelendirme imkanının sunulduğu Antriva teslim tarihi ile ilgili hemen teslim bilgisi veriliyor. Antriva projesindeki konutların fiyatları minimum 647 bin dolardan başlıyor...




Antriva projesi  Ant Yapı  tarafından yükseliyor. İstanbul'un Beykoz bölgesinde hayata geçirilen  Antriva  projesinin satış süreci devam ediyor. 


İçerisinde A, B ve C olmak üzere 3 tip villanın yer aldığı Ant Yapı Antriva projesinde A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare ve C tipi villalar 323 metrekare alan büyüklüğüne sahip olacak şekilde tasarlandı. 


Antriva teslim tarihi 'nden önce projeye dair fiyat bilgisini aktaralım: 


Antriva teslim tarihi!


Antriva fiyatları: 


Antriva projesindeki konutların fiyatları 647 bin dolardan başlıyor, 990 bin dolara kadar yükseliş gösiteriyor.  Antriva ödeme planı şöyle: 


 Antriva ödeme:


Antriva ödeme bilgileri dahilinde 12 ay boyunca faizsiz olarak vadelendirme imkanı mevcut ancan bunun için tutarın yarısını peşinat olarak ödemek gerekiyor. Antriva teslim tarihi bilgisinin ayrıntıları: 


Antriva teslim tarihi: 


Antriva teslim tarihi ile ilgili olarak konut teslimlerinin hemen yapıldığını söylemek mümkün. Projenin teslimlerı 2012 Haziran'dan bu yana devam ediyor. 


Antriva nerede? 


Antriva ulaşım: Riva (Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak No:2 Beykoz - İstanbul



Telefon: 0 216 319 15 77

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön