03 / 05 / 2024

Antriva teslim tarihi!

Antriva teslim tarihi!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Antriva teslim tarihi kapsamında projede yer alan villaların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan konutlar 647 bin dolardan başlayarak yükseliş gösteriyor...



3 farklı tipte villanın yer aldığı  Antriva  projesi İstanbul Beykoz'un Riva bölgesinde yaşama geçirildi. Antriva teslim tarihi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


Satışların tüm hızıyla devam ettiği Antriva Beykoz Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor.  Ant Yapı  girişimi ile inşa edilen Antriva Evlerinde yer alan konutlar minimum 647 bin dolardan başlıyor.


Antriva ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 25 peşinat olarak verildikten sonra geriye kalan tutar için banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.


Beykoz Antriva Konutlarında villalar 323 metrekare, 569 metrekare ve 574 metrekare büyüklükte tasarlandı. Antriva teslim tarihi bilgisinden önce projenin fiyat listesinden bahsedelim.


Ant Yapı Antriva Konutları satılık daire fiyatları kapsamında villalar 641 bin dolar ile 990 bin dolar arasında değişiyor. Antriva Teslim tarihi bilgisine göre ise konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.


Ant Yapı Antriva nerede?

Antriva Beykoz adres bilgisi: Riva (Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak No:2 Beykoz - İstanbul


Ant Yapı Antriva ulaşım krokisi:

Antriva teslim tarihi!


Antriva iletişim bilgisi:

Telefon: 0 216 319 15 77

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön