02 / 05 / 2024

Antriva Villaları 972 bin dolara! Hemen teslim!

Antriva Villaları 972 bin dolara! Hemen teslim!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

Daire alanlarının 323 metrekare ile 569 metrekare arasında değiştiği Antriva projesi toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor. Antriva projesinde son 2 villanın satış devam ediyor...



Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika mesafede konumlanan Antriva projesi İstanbul Anadolu yakasında Riva'da yer alıyor. Antriva Evleri teslim tarihi hemen olarak belirlendi.


Antriva projesinde son 2 adet villa kaldı. 569 metrekare A Tipi 2 villanın satış süreci devam ediyor. 41 bin 470 metrekare alan üzerine yayılan Antriva projesi  Ant Yapı  imzası taşıyor.


Antriva projesi toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor. Ant Yapı Antriva Villaları ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunuluyor.


Antriva fiyat listesi!

Beykoz Antriva villa fiyatları 972 bin dolardan başlayarak 985 bin dolara kadar yükseliyor.  


Beykoz Antriva Konutları'nda yer alan A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare ve C tipi villaların alanları 323 metrekare şeklinde tasarlandı.


Ant Yapı Antriva Villaları'nda telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, tenis, voleybol alanları, fitness center, internet bağlantıları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi imkanlar bulunuyor.


Antriva nasıl gidilir?

Antiva yol tarifi: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön