28 / 04 / 2024

Antriva'da satılık son 2 villa!

Antriva'da satılık son 2 villa!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

A Tipi son iki adet villanın satışı süren Antriva Villaları'nda teslimler hemen gerçekleşiyor. Villaların fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında farklılık gösteriyor...



Antriva Evleri İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da yer alıyor.  Ant Yapı  tarafından hayata geçirilen  Antriva  Villaları 41 bin 670 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Son 2 adet villada A tipi villa olarak belirlendi.


Ant Yapı Antriva projesinde yer alan A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare, C tipi villaların alanları ise 323 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Antriva Villaları fiyat!

Antriva Villa fiyatları 972 bin dolardan başlayıp 985 bin dolara kadar yükseliyor. Antriva teslim tarihi hemen olarak belirlendi.


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Antriva projesinde voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları gibi imkanlar sunuluyor.


Antriva nerede?

Antriva adres: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Antriva Villaları iletişim

Antiva Evleri telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön