03 / 05 / 2024

Antsu Otel Alaçatı, Mayıs sonunda açılıyor!

Antsu Otel Alaçatı, Mayıs sonunda açılıyor!

Port Alaçatı'nın en güzel noktasında, denize sıfır, butik otel tarzında hizmet vermeyi planlayan Antsu Otel, Mayıs ayı sonu itibarıyla müşterilerini ağırlamaya başlıyor



Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri olan Alaçatı'nın otantik havasını solumak, Antsu Otel'in muhteşem manzarasını ve unutulmaz gün batımını izlemek, doyasıya sörf yapıp yüzmek için şimdiden yerinizi ayırabilirsiniz.

Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, Alaçatı'nın dokusuyla ve mimarisiyle uyum içerisinde olan Antsu Otel'de, 35 adet oda bulunuyor. 35 odanın içinde 5 tane de loft planla düzenlenmiş süit odalar yer alıyor. Ayrıca istendiğinde birleştirilebilecek 'connection oda'larımız da Ant Yapı dostlarının hizmetine sunuluyor.

Oda-kahvaltı şeklinde hizmet veren Antsu Otel'in tüm odalarından Ege'nin masmavi suları görülebiliyor. 2 adet açık havuzun yer aldığı Antsu'da havuzlardan bir tanesi deniz suyu ile doldurulacağı için havuzdayken de denizde yüzmenin keyfini çıkaracaksınız. Bu keyfin tadını sadece yazın çıkarmamanız için ele.kış sezonunda havuzların ısıtılarak kullanıma açılması planlanıyor.

Alaçatı'da olup da denizle iç içe yaşamamanın mümkün olmayacağı düşünülerek Antsu Otel'de, Ant Yapı dostlarına hizmet verecek iki tane de tekne yer alıyor. Teknelerden biriyle balık avına çıkabilir, diğeriyle Alaçatı'nın muhteşem rüzgarına yelken açabilirsiniz. Ayrıca otel önünde yer alan rıhtıma tekne bağlamak da mümkün olacak.

Odalarda ısıtma ve soğutma için klima bulunurken, mini bar, kasa ve dolaplar da konukların rahat etmeleri için tasarlanmış durumda. Ayrıca otelde seneye hizmete açılması planlanan spa, sauna, hamam ve kapalı yüzme havuzu ile fitness merkezi de bulunuyor. Özel toplantılara ve organizasyonlara hizmet verebilecek çok amaçlı bir salonumuzun bulunduğunu da hatırlatalım...
Antsu Otel'de sizin için her şey düşünüldü. Alaçatı'nın tadını çıkarmak için geriye sadece uçak biletinizi almak kalıyor.
Ant Yapı/EQ


Geri Dön