03 / 05 / 2024

AP Univercity nerede? AP Univercity fiyat listesi!

AP Univercity nerede? AP Univercity fiyat listesi!

AP Univercity nerede sorusunun yanıtı ve AP Univercity fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçirilen AP Univercity'nin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.



 AP Univercity projesi Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçiriliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Şani İnşaat imzası taşıyor.

133 adet konutun yer aldığı  AP Univercity nerede sorusunun yanıtı ve AP Univercity fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Arsa alanı 2 bin metrekare olarak belirlenen Yahşihan AP Univercity projesinin inşaat alanı 10 bin 800 metrekare şeklinde açıklandı.

Paylaşılan detaylara göre AP Univercity projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon normal ve dubleks, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Peki AP Univercity projesi nerede inşa ediliyor? AP Univercity projesinde yer alan konutların fiyatları kaç TLden başlıyor? İşte merak edilen o soruların cevapları ve Yahşihan AP Univercity projesi ile ilgili detaylar...

AP Univercity nerede? AP Univercity fiyat listesi!

Konumuyla yatırımcıların dikkatini çeken Yahşihan AP Univercity Vip Projesi, Kırıkkale Üniversitesi Rektörlük yerleşkesinin girişinde Tıp Fakültesinin ve Diş Hekimliği Fakültesinin hemen yanı başında inşa ediliyor. 

Paylaşılan detaylara göre, yerden ısıtmanın da bulunduğu Yahşihan AP Univercity Vip Projesi'nde mutfaklar standart olmak üzere, antreli, salonlu, antreli teraslı, salonlu teraslı, tek banyo wc ve çift banyo wc olmak üzere farklı alternatifler yer alıyor.

Yine verilen bilgilere göre, söz konusu projede ayrıca  fitness salonu, resepsiyon, yüksek tavan karşılama (6 metre), kapalı havuz, fin hamamı, sauna, ve jakuzi dışında  etüd alanı, toplantı salonu ve bilgisayar salonları da mevcut. 

2025 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim edilecek olan proje kapsamındaki konutların en düşük fiyatı 1 milyon 300 bin TL olarak açıklandı. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, 500 bin liraya kadar kredi kullanılabilen projede kalan tutar nakit olarak ödeniyor. 

Kırıkkale Yahşihan AP Univercity projesi tek kişilik odaları ile de  yatırımcıların dikkatini çekerken, söz konusu proje yüksek kira getirisi de sunuyor.

Ayrıca Yahşihan AP Univercity Vip Projesi, orta kısımda bulunan ve rezidans sahiplerinin kullanabileceği keyif verici peyzajlarla donatılmış fuaye alanı sayesinde farklı ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.


Web: https://apunivercity.com/


Geri Dön