07 / 05 / 2024

Apartman duyuru örneği!

Apartman duyuru örneği!

Kat malikleri toplantı zamanları dışında, aidat ödemeleri, aidatını ödememiş olan kat maliklerine duyurular ve anagayrimenkul ile ilgili diğer hususlar hakkında da duyurular apartman duyuru panosuna asılıyor. İşte, Apartman duyuru örneği!



Apartman duyuru örneği!

Apartman yöneticisinin kat maliklerini yılın belirli günlerinde toplantı için bir araya getirmesi gerekiyor. Bu toplantılar Kat Mülkiyet Kanunu'nda yılda en az bir kere olarak zorunlu tutuluyor. Düzenlenen genel kurul toplantılarına tüm kat maliklerinin katılım göstermesi gerekiyor. 


Apartman genel kurul toplantısında; alınan kararlar, dilek ve istekler dile getiriliyor. İlk çağrı yapılırken, birinci toplantıda, yeter sayının sağlanamaması halinde, ikinci toplantının nerede ve hangi tarihte yapılacağı da belirtiliyor.


Toplantı için istenilen tarihten en az on beş gün önce bütün kat maliklerine imzalattırılacak bir çağrı veya bir taahhütlü mektupla, toplantı sebebi de bildirilmek şartıyla, kat maliklerinin katılım göstermesi istenebiliyor. Ancak toplantı yapılmadan da bazı duyurular gerçekleştirilebiliyor. Apartman ilan panosuna aidat çizelgeleri, aidat ödemeyen kat maliklere duyurular ve kat maliklerine anagayrimenkul ile ilgili diğer hususlar hakkında da duyuru yapılıyor. Bu hususta düzenlenmiş olan bir apartman duyurusu aşağıda yer alıyor;




Apartman duyuru örneği..



Aidat borcu olan kat maliklerine duyuru..


............ Site Yönetimi


Tel: 


Sayın ......................... tarihi itibarı ile toplam .................... TL ödenmemiş aidat borcunuz bulunmaktadır.


Genel Kurul toplantısında Kat Mülkiyeti Kanunu uyarınca ödenmeyen aidat borçlarına aylık % 5 gecikme faizi uygulanmasına karar verilmiştir.


Sayın işbu yazının tarafınıza tebliğinden itibaren 5 (Beş) gün içinde faiz hariç ,00TL aidat borcunuzu ödemenizi rica ederiz.


DÜZENLEYEN

......... Site Yönetimi


MUHATAP:


Kayıt No:


ÖDENMEMİŞ AİDAT BORÇLARINIZ:


AÇIKLAMA:



Müsaade mecburiyeti nedir?



Öznur Yaslı/Emlakkulisi.com 


Geri Dön