04 / 05 / 2024

APEC'in Zekeriyaköy'de konut projesi gerçekleştirecek

APEC'in Zekeriyaköy'de konut projesi gerçekleştirecek

APEC, Zekeriyaköy mevkiinde gerçekleştireceği konut projesi ile üst gelir grubuna özel bir proje sunmayı hedefliyor

 



APEC, gayrimenkul proje geliştirme, inşaat ve hafif çelik yapı üretiminden oluşan üç ana dalda faaliyetlerini sürdürüyor. Yurtiçi ve yurtdışı projeleri ile, sektörde çözüm üretmekte; ürettiği çözümleri hızlı ve güvenli yapı teknolojileri kullanarak hayata geçiriyor.
 
Yurtdışında Ortadoğu, Afrika ve Akdeniz ülkelerinde anahtar teslim hafif çelik yapılar üreten APEC, katıldığı yurtdışı fuarları ile yeni pazarlara ulaşmak ve pazar çeşitliliğini arttırmak istiyor. Özellikle deprem coğrafyaları için çağdaş, hızlı ve güvenilir bir yapı sistemi olan “APEC Hafif Çelik Yapı Sistemi”, proje geliştiriciler ve hükümetler tarafından ilgi ile karşılanıyor ve talep görüyor.

Ülkemizde gayrimenkul proje geliştirme faaliyetlerini hızla sürdürmekte olan APEC, Kocaeli, Yalova, Adapazarı şehirlerinde depreme dayanıklı, hafif çelik yapı sistemi ile çağdaş yaşam alanları inşa ediyor.
 
APEC, İstanbul Zekeriyaköy mevkiinde, 51 dönümlük arazisinde gerçekleştireceği konut projesi ile üst gelir grubuna özel bir proje sunmayı hedefliyor. Proje çalışmaları Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yürütülen, konsept ve pazarlama danışmanlığı Servotel Corporation tarafından yapılan Zekeriyaköy projesi, 35 bin metrekare inşaat alanı ve çağdaş mimari özellikleri ile 2011 yılının en gözde projelerinden biri olmaya aday.
 
Katıldığı Milano EIRE 2010 fuarında, dünya çapında gayrimenkul proje geliştiricilerine hafif çelik yapı sistemini tanıtan APEC, aynı zamanda Türkiye'deki projelerine ilgi duyan yatırımcılarla bir araya geldi.
 
Gelişen ve hızla büyüyen ülkemizdeki, artan depreme dayanıklı, çağdaş konut ihtiyacının farkında olan yabancı yatırımcılar ile APEC arasında, fırsatları değerlendirme ve ortak proje imkanları konusunda faydalı görüşmeler yapıldı.


Geri Dön