28 / 04 / 2024

API İngiltere’deki modeli Türkiye’ye taşıdı!

 API İngiltere’deki modeli Türkiye’ye taşıdı!

İngiltere’de uyguladıkları ‘kiralama’ yönetimini Türkiye’ye uyarlayan API, böylece Türk alıcıların da Türkiye ve yurtdışında yatırım yapabilmelerini sağlıyor. API CEO’su Apaydın “Bu modeli Kaş, Bodrum gibi yörelerde de villa kiralama olarak uygulayacağız”



Uluslararası emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra’da çalışmalarına başlayan Advantage Properties International (API), Türkiye’de Metropolitan İstanbul Kule, Prime Tower gibi projelere ‘Hotel Apartments’ sistemini uygulayarak yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Faaliyet gösterdigi İngiltere’de özellikle otel odası, hotel apartments üniteleri ve öğrenci yurtları satışlarını, Türk alıcılar dahil uluslararası yatırımcılara başarı ile gerçekleştiren API, yabancı yatırımcılara gayrimenkul danışmanlığı konusunda İstanbul pazarında en başarılı birkaç firma arasına girdi. 

 

Yurtdışında uygulamalarına sıkça rastladığımız ve son yıllarda Türkiye’de de rağbet görmeye başlayan hotel apartments konseptinde yükselen ve API tarafından pazarlanan 3 ayrı proje İstanbul Avrupa yakasının otel sorununa çözüm olarak düşünülürken, iyi bir yatırım aracı olarak değerlendiriliyor. API CEO’su Alper Apaydın, Türkiye’ye getirdikleri yeni yatırım modellerinin çok başarılı olduğunu ve bu modellere artık Türk alıcıların da Türkiye’de ve yurtdışında yatırım yaptığını söyledi. 

 

ECO evler yapıyoruz

 

Alper Apaydın “İstanbul’daki bu modeli benzer şekilde Türkiye’nin güneyinde, haftalık villa kiralama modelinin çok yaygın olduğu Kaş, Kalkan ve Bodrum bölgelerinde inşa edip sattıkları villaları, günümüzde sahip olduğu tatil evleri kiralama sitesi www.villaburada. com ile kiralayan API firması, hem Türk turizmine hem de gayrimenkul sektörüne katkıda bulunuyor. Gayrimenkul yatırımındaki felsefesini yüksek kira garantili konsept evler üzerine kuran API, aynı zamanda doğaya saygılı ECO evler geliştirme konusunda yeni projeler üretiyor” diye konuştu.



Star 


Geri Dön