27 / 04 / 2024

APlus Tekstil Aksesuarları, Avcılar'da mağaza açtı

APlus Tekstil Aksesuarları, Avcılar'da mağaza açtı

ÖZ-EL Şirketler Grubu girişimi ile hayata geçen A Plus Öz-El Tekstil Aksesuarları Marketleri Zincirinin Avcılar mağazası açıldı



Tekstil Dar Dokuma alanında dünyada ilk 5 firma arasında yer alan ÖZ-EL, A'dan Z'ye tüm tekstil aksesuarlarını aynı çatı altında toplayarak hem aksesuar, hem de konfeksiyon üretici firmalarını yeni bir konseptle tanıştırarak, Türkiye'de bir ilke daha imza attı.
 
SEKTÖRÜN TÜM TEMSİLCİLERİ AÇILIŞTA BULUŞTU!
 
Açılışa, İTKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, (İnci Grup) İTHİB Başkanı İsmail Gülle, (Gülle Kumaş), OTİAD Başkan Yardımcısı Volkan Atik (Avva Giyim), İTKİB Başkan Vekili Kemalettin Güneş (Sunset Mayo), ETF Grup (Nike,Adidas)  Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen, Real Grup (Denim Kumaş) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztürk ve sektörden bir çok sayıda firma katıldı.
 
TEK NOKTADAN ALIŞ-VERİŞ
 
A Plus Öz-El Tekstil Aksesuarları Marketleri, "One Stop Shopping" sloganıyla, Türkiye'de üretilen 20 bin çeşit tekstil aksesuarını,  2010 yılı içinde 20 ayrı hizmet noktası ile yurtiçinde Tekstil Sektörünün kalbinin attığı belirli lokasyonlarda açarak ihracata ivme kazandırmayı amaçlıyor. Üretici firmalar aksesuar ve yan sanayi ihtiyaçlarının tamamını tek bir noktadan alabilecekler. 2010 yılı sonu itibari ile A PLUS ürün grubunu 40 bin çeşitle ulaşacak.   
 
MODA FEDERASYONU KURUCU VE ONURSAL BAŞKANI KAHRAMAN ÖZTÜRK; "A PLUS ZİNCİRİ, REKABETİ GÜÇLENDİRECEK, YÜZDE 30 VARAN TASARRUF SAĞLAYACAK"
 
2010'da 52.yılını kutlamaya hazırlanan ÖZ-EL Şirketler Grubu Yön. Krl. Bşk ve İTKİB Yön. Krl. Üyesi Kahraman Öztürk, bu sistemin hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren özellikle ihracatçı firmalar için bir çıkış yolu olacağını belirterek, olumlu sonuçlarının hemen görüleceğini ve sistem içinde yer alan firmaların yılsonu itibarı ile en az yüzde 20 ila yüzde 30 oranında tasarruf sağlayacaklarını iddia etti.
 
6.MARKET AÇILDI. MART AYI SONUNA KADAR TÜRKİYE'DE 3, YURTDIŞINDA 3 YENİ MARKET DAHA AÇILACAK!
 
Öztürk, "Bütün dünyanın içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamında amacımız, tekstil ve hazır giyimcilerimizin rekabet gücünü arttırmak, Doğu ve Uzakdoğu pazarlarına karşı daha kuvvetli olmalarını sağlamaktır. Bu amaçla tekstil aksesuarları sektöründeki 50'yi aşkın firmayı aynı çatı altında toplayarak 1,5 ay içinde 5 marketi hizmete açtık.
 
İstanbul'da Güneşli, Merter, Osmanbey ve Avcılar'dan sonra, Şubat ayında Bursa ve Mart 2010'da da Denizli  "A Plus" marketleri hizmete sunacağız. Bildiğiniz gibi yurtdışındaki uygulamamız hipermarketler olarak planlandı ve ilki geçtiğimiz aylarda Mısır Kahire'de açıldı. 2400 m2 alanda tamamen Türk firmalarının ürünlerinin yer aldığı dev tesiste, tekstil aksesuarlarının yanı sıra denim, dokuma ve örme kumaştan, tekstil makinelerine kadar çok geniş bir ürün grubu pazarlanıyor." diyerek, bu ay Ukrayna, Şubat ayında Tunus ve Mart ayında da Polonya'daki hipermarketlerin açılacağı bilgisini verdi.
 
TÜRKİYENİN DEV FİRMALARI, DÜNYANIN DEV MARKALARINA ÜRÜN SATACAK!
 
A Plus Tekstil Aksesuarları Marketleri konsepti içinde, Türkiye'de sektörün duayeni olarak bilinen çok önemli firmalar yer alıyor. Bu firmalardan bazıları, düğmede; POLSAN, BUFFALO; DÜSAN, JOKER, KLEOPATRA; fermuarda, AFA, BUDAK, NUR; telada; GENTUĞ, VANTELA,  dar dolumada ÖZ-EL, etikette RAKAM, metal aksesuarda DESEN TOKA, AYTUĞ TOKA, AFA METAL, Askıda İSKO ve NOYAN, Kemer de HİZA KEMER, temizlik kimyasallarında BETA KİMYASALLARI, tekstil makinelerinde ise; KILIÇOĞLU METAL AKSESUAR & MAKİNA ve ALBA MAKİNE, koli bandında ELBA, sarf malzemelerinde DERPA olarak belirtiliyor.
 
A Plus Tekstil Aksesuarları Marketleri, dünyanın dev markalarından oluşan bir alıcı grubuna sahip. Bunlar arasında ZARA, BURBERY, NIKE, GAP, OLD NAVY, BANANA REBUPLIC, NEXT, ESPRIT, MARKS & SPENCER, ABERCROMBIE, BERSKA, DOLCE & GABANA, H & M, LEVIS, gibi markalar tedarikçi halkasının yalnızca bir kısmı.

Geri Dön